Sport1 Banner

אחרי רונאלדו: מסי יאריך חוזה עבור 210 מיליון יורו

יישאר בקטאלוניה לפחות עד גיל 35. מסי
יישאר בקטאלוניה לפחות עד גיל 35. מסי | צילום: Gettyimages

ברצלונה מתכוונת לשדרג את הפרעוש ואת לואיס סוארס. פיקה ואלבה כשירים למלאגה

(גודל טקסט)

יממה לאחר שראה את כריסטיאנו רונאלדו מאריך את חוזהו עד 2021 בטקס חגיגי, ליונל מסי שואל את עצמו מה איתו.

לפרעוש חוזה עד 2018 ולפי אדוארדו אינדה המקורב לברצלונה ועורך "אל מונדו דפורטיבו" בעבר, ברצלונה צפויה להיפגש בקרוב עם חורחה מסי, אביו וסוכנו של השחקן כדי להאריך את חוזהו של השחקן.

באלופת ספרד רוצים להחתים את מסי על חוזה לחמש עונות נוספות עם אופציה לעונה נוספת, כשהוא צפוי להרוויח 30 מיליון יורו לעונה עם תוספות שיביאו את שכרו ל-35 מיליון יורו לעונה. במצב כזה ישתכר הפרעוש כ-15 מיליון יורו לעונה יותר מרונאלדו, בחוזה שישאיר אותו עד גיל 35 במועדון הקטאלוני. 

בנוסף חשף אינדה ששכרם השנתי הכולל של שחקני ברצלונה גדול ב-80 מיליון יורו מזה של יריביהם בריאל מדריד. 

ימשיכו לשתף פעולה בהתקפה (Gettyimages)

שחקן נוסף שצפוי להבטיח את עתידו במועדון הוא לואיס סוארס שצפוי להאריך את חוזהו לארבע שנים נוספות עם אופציה לעונה נוספת וירוויח 16 מיליון יורו לעונה כולל תוספות שיעלו את שכרו ל-20 מיליון יורו, כשגם איבן ראקיטיץ' ומארק אנדרה טר שטגן צפויים להאריך את חוזיהם בקרוב.

בתוך כך רשימת הפציעות של ברצלונה מצטמצמת. ג'רארד פיקה, ג'ורדי אלבה ואלייש וידאל צפויים לחזור מפציעות ויעמדו לרשותו של לואיס אנריקה למשחק הליגה הקרוב מול מלאגה, כשהקפטן אנדרס אינייסטה אמור להיכנס לשלב השני של ההתאוששות שלו מהפציעה הקשה נגד ולנסיה. 

ממשיך בהתאוששות. אינייסטה (AFP)

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי