גארי קאגלמכר נחת בישראל ויחתום מחר רשמית במכבי חיפה. הקשר האורוגוואי של מינכן 1860 צפוי להשתכר אצל הירוקים כ-500 אלף יורו. מוקדם יותר אישרה מכבי חיפה את הדיווחים על המגעים עם השחקן.
"קאגלמכר שחקן ורסטילי שיש לו ניסיון במספר עמדות הגנתיות", אמר המנהל המקצועי של הירוקים תור כריסטיאן קרלסן לאתר הרשמי של המועדון.
האורוגוואי הוא אקס של ריאל מדריד ובעונת 2008/9 אף ערך הופעה אחת בקבוצה הבוגרת של מועדון הפאר. מלבד זאת, היה שחקן הרכב בקבוצת המילואים של ריאל מדריד.
בשנתיים האחרונות משחק הקשר במינכן 1860 מליגת המשנה בגרמניה. בעונה החולפת, אשר בסיומה מינכן 1860 כמעט ירדה לליגה השלישית, שותף קאגלמכר ב-30 משחקי ליגה וכבש פעם אחת.

יחזק את מרכז השדה של הירוקים? (gettyimages)
מכיוון שלירוקים יש כבר חמישה זרים (ולדימיר סטויקוביץ', לודוביק אוברניאק, גליינור פלט, ניקיטה רוקביציה, מארק ואליינטה) ומכיוון שיעקב שחר מתנגד בכל מקרה להרחבת מכסת הזרים לשישה, מישהו יצטרך לפנות את מקומו לקאגלמכר. אמנם רוקביציה הנשוי לישראלית פועל לקבלת אזרחות, אבל ההליך יקח זמן רב. אמנם סטויקוביץ' התבקש למצוא לעצמו קבוצה, אבל מסתמן שיהיה זה דווקא אוברניאק, הקשר הפולני, שיעזוב.
"גארי שחקן ורסטילי שיש לו ניסיון במספר עמדות הגנתיות", אמר המנהל המקצועי של הירוקים תור כריסטיאן קרלסן לאתר הרשמי של המועדון. "אם נשיג הסכם, הוא יכול לתת לנו מספר אופציות ועמדות למשחק", הוסיף הנורבגי.
מה דעתך על הכתבה?