האם תוכנן פיגוע נוסף בזמן יורו 2016? משטרת צרפת הידקה אתמול את השמירה בשנטילי, המלון בו מתגוררת נבחרת אנגליה ומרכז התקשורת שלה בשל חשש לניסיון לפיגוע.
לפי הדיווחים, התגלה מזל"ט שעבר מעל נבחרת שלושת האריות, בזמן שהתאמנה לקראת משחקה מחר מול סלובקיה. מה שגרם לפחד גדול באיזור. קצינים חמושים שמרו על השחקנים ומשטרת הפטרולים ערכה סריקה לאורך הגדר ההיקפית במקום כאילו מדובר במתקן סודי צבאי.
כתוצאה מהתקרית, אנשי האבטחה של אנגליה מתעקשים שכל איש צוות שעבד במלון פחות משנתיים לא יגיע למלון בכדי למנוע כניסה של נציגי דאע"ש. החשש היה שמפגעים יסתננו אל בין עובדי המלון ויפתחו בטבח נגד האנגלים.
כזכור, רק אתמול נעצרו 12 בני אדם בבלגיה בחדש שתיכננו לבצע פיגוע במהלך משחקה של הנבחרת ביורו 2016 מול אירלנד. איום הטרור מרחף מעל הטורניר מאז הפיגועים הנוראיים בפאריס באמצע חודש נובמבר.
מה דעתך על הכתבה?