מבארסה אל גווארדיולה. דיווח: בראבו סגר בסיטי

עובר לאנגליה. בראבו
עובר לאנגליה. בראבו | צילום: gettyimages

השוער יעלה כ-20 מיליון יורו. אז מי יעמוד בין הקורות של הקטלונים בפתיחת הליגה?

(גודל טקסט)

זה עדיין לא רשמי, אבל נראה כי עידן הרוטציה בשער של ברצלונה יסתיים העונה. קלאודיו בראבו, שוער הליגה של בארסה בשנתיים האחרונות, סיכם את תנאיו במנצ'סטר סיטי של פפ גווארדיולה, כך על פי דיווחים בתקשורת הספרדית.

סעיף השחרור של בראבו מברצלונה עומד על 40 מיליון יורו. עם זאת, הדיווחים מדברים על כך שהסיטיזנס ישלמו רק כ-20 מיליון עבור שירותיו של שוער נבחרת צ'ילה, זאת כנראה בשל הרצון של אלופת ספרד לצאת לדרך חדשה בכל מה שקשור לעמדה בין הקורות.

מי שיהפוך כעת לשוער הבכיר של בארסה – וצפוי לשחק בכל המפעלים – זהו כמובן מארק אנדרה טר שטגן. עם זאת, השוער הגרמני פצוע בשלב זה ואמור להיעדר עוד כשבועיים לפחות, מה שיגרום לו להחמיץ את פתיחת העונה בליגה הספרדית.

בעקבות כך, עדיין לא ברור מי יעמוד בשער של לואיס אנריקה במשחק הליגה הראשון בשבת. השוער השלישי כיום, ג'ורדי מאסיפ, הוא כמובן מועמד טבעי. במקביל, בתקשורת מדווחים כי בארסה פועלת כדי לצרף את דייגו אלבס, השוער הברזילאי הוותיק של ולנסיה.


טר שטגן, יהפוך לשוער הבכיר (gettyimages)

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי