במכבי חיפה כבר מתכוננים לעונה הבאה. במועדון עדיין לא ויתרו על זו הנוכחית והתקווה היא שיצליחו להשיג את הכרטיס לליגה האירופית – דרך הליגה או זכייה בגביע המדינה.
החלה מכירת הכרטיסים לחצי גמר גביע המדינה. כזכור, מכבי חיפה קיבלה 12,500 כרטיסים בלבד, כאשר ההתאחדות לכדורגל בחרה להשאיר אצלה כ-5000 כרטיסים. הירוקים יפתחו את המכירה רק למנויים והצפי הוא כי היא לא תיפתח לקהל הרחב. המועדון פנה במטרה לקבל כרטיסים נוספים אך בשלב זה היא נתקלה בסירוב. גורמים בהתאחדות אמרו לספורט1 כי "הנושא בבדיקה ויכול להיות שחלק קטן של כ-2000 כרטיסים יופשרו ימים ספורים בלבד לפני המשחק".
בקבוצה כבר החלו בבניית הסגל שאמור להחזיר את הקבוצה לצמרת הגבוהה ואחד השמות המובילים הוא מגנה הימני של הפועל כפר סבא טל בנש, שאמור להגיע בקיץ, לאחר שהיה כבר בחלון ההעברות אחד המועמדים להגיע למתחם כפר גלים. בנש אינו מתוכנן להמשיך בשרון, למרות שנחשב לאחד השחקנים המצטיינים והאהודים בקבוצה.

בנש. יכבוש את האגף הימני בסמי עופר? (עדי אבישי)
עמדת המגן הימני היא אחת העמדות בה יהיה שינוי בעונה הבאה ומשומר לא מתוכנן להמשיך להחזיק בה. גם אוראל דגני ששיחק עד לפציעתו כמגן בצד ימין עשוי לעבור ולשחק בעונה הבאה בארצות הברית או באירופה.
שחקני מכבי חיפה ישובו היום להתאמן לאחר חופשת אימונים של סוף השבוע. כאשר ביום רביעי תקיים משחק אימון באצטדיון לוויטה מול הפועל כפר סבא. במחזור הקרוב תארח מכבי חיפה באצטדיון סמי עופר את בני סכנין משחק ממנו ייעדר אופיר קריאף המורחק. להרכב ישובו נטע לביא ואיל משומר שלא שיחקו בהפסד 0:3 להפועל רעננה.
מה דעתך על הכתבה?