Sport1 Banner

הכל תקוע: בהפועל ת"א מחכים לעסקת דמארי

דמארי
דמארי | צילום: עדי אבישי

החלוץ סיכם עקרונית, אנשי העסקים לקחו אחורה. גם יתר הרכש בהמתנה

(גודל טקסט)

ימים של חוסר ודאות בהפועל תל אביב. ההמתנה לפתרונות הכספיים של הבעלים אמיר כבירי מונעים בשלב זה החתמת שחקנים חדשים על ידי המאמן אלי גוטמן.

 

כבירי העביר לאחרונה בשתי פעימות כארבעה מיליון שקלים שאמורים לשמש לתשלום השכר לשחקנים ולעובדי המועדון המודעים למאמץ הרב שמושקע בנושא.

 

 

הבעיות הללו תוקעות את ההתקדמות בבניית הסגל. רוב תנאיו של החלוץ עומר דמארי סוכמו עקרונית, אך הנושא הכלכלי מעיב על התקדמות בנושא. אנשי העסקים שאמורים להוביל את המהלך לקחו אחורה ואינם מגלים את ההתלהבות בהזרמת הכספים לביצוע המהלך מול לייפציג ממנה צפוי להיות מושאל וגם מול עומר דמארי עצמו.

 


כבירי, בעיות מעכבות החתמות (עדי אבישי)

 

"דמארי יהיה בהפועל תל אביב אם הכל ייפתר. זה עניין של זמן ו-99 אחוז הכל כבר סוכם. בינתיים לקחו אחורה מי שהיו מעורבים בנושא", אמרו בסביבת השחקן.

 

גם הסיכום העקרוני מול הקשר האחורי, הארגנטינאי ניקולאס גורבסוב והבלם הלטבי ויטאליס יגודינאסקס תקוע וממתינים להסכם עזיבתם של הזרים קלאודיו בומבה, ליביו אנטל ולוקאס וינטרה.

 

בשל תקציב שחקנים נמוך אין התקדמות גם בנושא אביחי ידין ואוראל דגני כשנכון לעכשיו המגן שמואל שיימן שרוצה חוזה ארוך טווח אינו נענה. העברתו של המגן איעד אבו עביד למכבי חיפה תקועה בשל הדרישה של הפועל תל אביב לקבל עבורו שני מיליון שקלים.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי