Sport1 Banner

גולדהאר ישוחח עם זהבי על ההצעה מגוואנגז'ו

זהבי. מחכים למוצא פיו
זהבי. מחכים למוצא פיו | צילום: עדי אבישי

בעלי מכבי ת"א יחליט אם לשחרר את הקפטן לסין לאחר שהשניים ידונו

(גודל טקסט)

כוכבי מכבי תל אביב הנמנים על סגל נבחרת ישראל ישובו לאימוני הקבוצה בעוד שבוע בדיוק, ובמועדון ממתינים להתפתחויות בכל הנוגע לעזיבתו האפשרית של הקפטן ערן זהבי לסין.

 

לזהבי, כידוע, הצעה מגוואנגז'ו בחוזה למשך שנתיים וחצי בהן יוכל להרוויח כ-50 מיליון שקל נטו. על פי גורמים הנמצאים בקשר עם השחקן, הוא אמור לקיים שיחה אישית עם הבעלים מיץ' גולדהאר ורק לאחר שיבהיר את רצונו וישמע את דעתו של הבעלים הקנדי תתקבל ההחלטה בנושא.

 

 

נכון לעכשיו ערן זהבי לא קיבל ממכבי תל אביב הצעה לשדרג את חוזהו, שהוארך בתחילת העונה ועומד על 1.3 מיליון יורו לעונה בחוזה לארבע שנים ללא סעיף יציאה. במקביל גם לא מתנהל מו"מ בין מכבי ת"א לקבוצה הסינית, אחרי שכבר סרבה להצעה הראשונית, עד אשר יישמע קולו של זהבי.

 

שבוע לפני תחילת האימונים, המנהל הספורטיבי ג'ורדי קרוייף עדיין לא השמיע את קולו ואין נכון לעכשיו מאמן חדש במקומו של פיטר בוס. עם זאת, ההערכה היא כי ב-48 השעות הקרובות יוכרז מחליפו של ההולנדי.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי