Sport1 Banner

בניון בדרך למכבי ת"א: "ציפיתי למשהו אחר"

בניון וזהבי. ישתפו פעולה בעונה הבאה
התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

הקשר נפרד עם הגביע: "ידעתי שאם אלירן עטר נשאר יבקשו ממני ללכת"

(גודל טקסט)

יוסי בניון ייפגש ברביעי בבוקר עם נציגי מכבי תל אביב כדי לסגור חוזה לעונה אחת אצל הצהובים. קפטן מכבי חיפה יגיע לדיון אחרי שניצח 0:1 את קבוצתו המיועדת בגמר גביע המדינה.

 

"אני מרגיש שאני עדיין בכושר טוב לתת עוד כמה עונות", אמר יוסי בניון בסיום גמר הגביע. "אני טוב ואני רוצה לשחק. הוכחתי מאז חודש דצמבר שאני יכול לתת תצוגות טובות. זה לא היה עניין של כסף. אמסור בעתיד את גרסתי לשאלה מדוע עזבתי את מכבי חיפה, אבל ברור שאני מאוכזב. באתי מתוך מטרה לסיים את הקריירה שלי במכבי חיפה, אבל קורים טובים".

 

 

"אמרתי לאשתי שאם אלירן עטר נשאר, יבקשו ממני ללכת. ידעתי, עברתי מספיק בכדורגל. קראו לי למשרדים ואמרו לי: 'תוותר על הכסף ותלך לקבוצה אחרת'", סיפר בניון בעיניים דומעות אחרי המשחק. "קבעתי עם רוני לוי שאם הוא הולך, אני הולך והלכנו עם זה עד הסוף. הזמינו אותי לשיחה ואמרו לי 'אולי בכל זאת'". 

"כבר בפברואר אמרתי להם שאני לא נשאר במכבי חיפה", גילה בניון. "אמרתי שאם באמת רוצים שאשאר, תראו לי שיש לי עתיד במכבי חיפה. להיות אחד מהאנשים שמובילים את המועדון הזה בשנים הבאות, יש מיליון ואחד תפקידים. אני רוצה להיות חלק מהצוות המקצועי, להיות מזוהה עם מכבי חיפה להרבה שנים". 


יוסי בניון, בדרך לצהוב (דני מרון)

"אחרי כל מה שעברתי… עונה מאוד קשה, סבלתי. עברתי דברים מאוד קשים. ציפיתי למשהו אחר", המשיך הקשר. "יענקל'ה בן אדם מדהים ואני מאחל למכבי חיפה שיצליחו. יש לי כמה הצעות מישראל, גם לשחק וגם אחר כך לפרוש ולקבל תפקידים. תנו לי ליהנות, אני רוצה לשחק עוד קצת. תראו את נבחרת ספרד, זימנו חלוץ בן 36. מה קרה? כל עוד אני יכול לשחק, תנו ליהנות".

"אני רוצה להודות לתמיכה של הקהל של מכבי חיפה. גם לאלה שקיללו אותי, הם רק עזרו לי להבין כמה האחרים אוהבים אותי", הוסיף בניון, והבהיר: "כבר אמרתי בעבר, זה כנראה המשחק האחרון שלי במכבי חיפה. היא תמיד תהיה בלב שלי, עשיתי מאמץ כדי להשתלב. יש סיכוי שזה ישתנה? אני לא מאמין".

"עשינו סיום נדיר לעונה", סיכם הקשר את המסע בגביע. "הדחנו את כל הקבוצות הטובות והגיע לנו אחרי כל כך הרבה שנים. כל כך רציתי לסיים עם תואר, להרים פה גביע. עברתי הרבה בקריירה, שיחקתי בקבוצות גדולות, אבל התואר הזה היה יותר חשוב לי מכל גול. גם כששיחקתי בליברפול חזרתי לנבחרת ואמרו שגמרתי את הסוס. במדינה שלנו יש הרבה קנאים וצרי עין".


פטר בוס, עוזב לאייאקס (דני מרון)

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי