טוטנהאם תנסה לעצור היום את מנצ'סטר סיטי ולהנחיל לה הפסד ליגה שני ברצף כשתארח את הסיטיזנס בוויט הארט ליין במשחק צהריים שיפתח את המחזור השביעי (חי בספורט1 החל מ-14:30).
ביום שלישי סיטי התאוששה משני הפסדים רצופים (בליגה ובאלופות) עם ניצחון 1:4 על סנדרלנד בגביע הליגה. המנג'ר מנואל פלגריני מקווה שסרחיו אגוארו יחזור היום לכושר כיבושים אחרי שהבקיע רק שער אחד מתחילת העונה. זה בהחלט אפשרי מכיוון שטוטנהאם עדיין לא משכנעת וסיטי ניצחה אותה ב-8 מ-9 מפגשי הליגה האחרונים, בהם כבשה 16 שערים וספגה רק שניים. ב-7 משחקים של סיטי נגד טוטנהאם כבש אגוארו 10 שערים. מאזן אימה מכובד.
- מול טוטנהאם, זה יכול להיות הרגע של אגוארו
- ניימאר הודה: "הייתי במו"מ עם מנצ'סטר יונייטד בקיץ"
- הצטרפו לדף הפייסבוק של ספורט1
"הוא שחקן שכובש שערים וכאשר הוא מתאושש מפציעה לוקח לו משחק או שניים לחזור לעצמו", אמר פלגריני על אגוארו. "אבל נגד סנדרלנד הוא כבר היה כשיר לחלוטין והיה שותף לכל השערים". סיטי תחסר אולי את השחקן הכי טוב שלה, דויד סילבה, ובמקום אליקים מנגלה יעלה בלם הרכש הארגנטיני ניקולאס אוטמנדי במשחק שלישי רצוף.

אגוארו מול סנדרלנד. פלגריני אופטימי (Gettyimages)
בטוטנהאם תולים תקוות בחלוץ הדרום קוריאני סונג היונג-מין שכבר הפך ליקיר האוהדים אחרי שכבש צמד בניצחון 1:3 על קראבח הקזחית, ושער ניצחון על קריסטל פאלאס ב-0:1 בליגה. מצד שני המנג'ר מאוריסיו פוצ'טינו הודה שהוא מודאג מיכולתו של הארי קיין שלא הבקיע אפילו שער אחד העונה בקבוצה.

היונג-מין. הספרס בונים עליו (Gettyimages)
"קיין איבד את ביטחון שלו וזה בגלל שהוא עייף", אמר המנג'ר. "האשמה היא בכך שהוא לא נח בקיץ ושיחק באליפות אירופה עד גיל 21. הוא אותו שחקן ויש לו אותה מנטליות כמו בשנה שעברה. הוא חזר מאוחר לפעילות ולוקח זמן להתאושש מהעונה הארוכה. הקיץ הזה בטח לא עזר לו".
הנתונים מראים שיש משהו בדבריו של הארגנטינאי. בשנה שעברה קיין שיחק ב-53 משחקים בכל המפעלים, אבל בטוטנהאם לא רצו להילחם בהתאחדות לכדורגל ושלחו אותו לאליפות אירופה. אוהדי התרנגולים יכולים להיות מעודדים מחזרתו של כריסטיאן אריקסן למשחקי הליגה אחרי פציעה, אבל מול סיטי הם, כאמור, תמיד הצד המפסיד.
פוצ'טינו גם מודאג מהעובדה שהקשר הצעיר של הקבוצה דלה עלי שכבר נחשב לכישרון ענק יזומן לנבחרת הבוגרת של אנגליה למשחקי המוקדמות שלה ביורו: "הסיפור שלו דומה לשל קיין. צריך להיזהר עם הצעירים האלה", אמר.
הרכבים משוערים:
טוטנהאם: לוריס, ווקר, אלדרווירלד, פרטונחן, דיוויס, דייר, עלי, סון, אריקסן, צ'דלי, קיין
מנצ'סטר סיטי: הארט, סאניה, קומפני, אוטמנדי, קולארוב, פרננדיניו, טורה, נבאס, דה בריינה, סטרלינג, אגוארו
מה דעתך על הכתבה?