Sport1 Banner

ברח למכבי חיפה? מאדס אלבק סיכם בגטבורג לשנתיים

אלבק. חיזוק לחיפה
אלבק. חיזוק לחיפה | צילום: Gettyimages

בצרפת מדווחים שהקשר הדני יחתום בשבדיה. דוהמל מתקרב

(גודל טקסט)

הקשר הדני, מאדס אלבק בן ה-25 ששיחק בריימס הצרפתית, כבר סיכם עקרונית את תנאיו במכבי חיפה והיה נראה כי הוא יצטרף בקרוב לצידו של ניקולה דרינצ'יץ' למרכז הקישור ובמועדון האמינו כי ינחת בישראל עד סוף השבוע לבדיקות רפואיות וחתימה, אלא שאשתו, המשחקת כדוריד בדנמרק, סירבה לעבור לישראל ולפי הדיווחים האחרונים הוא יעבור לקבוצת גטבורג השבדית.

 

יש לציין כי גורמים במיידטלנד, קבוצת הבית שלו בדנמרק, מצוטטים בתקשורת המקומית ואומרים כי הם מעריכים שהסיכוי שאלבק יעבור למכבי חיפה הינו נמוך. נראה כי ב-24 השעות הקרובות תתקבל ההחלטה הסופית לכאן או לכאן – בין אם יעבור למכבי או חיפה או לגטבורג אליה הוא קרוב יותר.

 

אלבק גדל במיידטלנד, אלופת דנמרק ובמדיה שיחק חמש שנים בין 2008-2013, אז נמכר לריימס הצרפתית במדיה שיחק עם אלירן עטר. לקשר שעבר את כל הנבחרות הצעירות של דנמרק יש 2 הופעות בנבחרת הבוגרת. מי שעקב אחרי הקשר הוא הסקאוט החדש, גוסטבו בוקולי.

כמו כן, היום התקיימה שיחה נוספת עם מתיו דוהמל, החלוץ הצרפתי בן ה-31 ששוחרר מקון. הוא הבטיח לתת תשובה עד יום חמישי וסיפר כי נכון לעכשיו אין לו שום הצעה מהצ'מפיונשיפ האנגלית.

 

בהכנת הכתבה השתתפו טל גורן ושאדי חורי

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי