Sport1 Banner

אופיר קריאף סיכם לארבע שנים במכבי חיפה

קריאף מול חיפה. עובר לירוק
קריאף מול חיפה. עובר לירוק | צילום: מכבי חיפה, האתר הרשמי

אקס בית"ר ירושלים עובר ללבוש ירוק. אביחי ידין סובל ממחלת הנשיקה

(גודל טקסט)

בשעה טובה, אופיר קריאף מצא קבוצה. הקשר שעזב את בית"ר ירושלים הצטרף הבוקר (ראשון) רשמית למכבי חיפה אחרי קיץ ארוך ולא פשוט. תנאי דמי ההשבחה שתשלם מכבי חיפה לבית"ר ירושלים כבר סוכמו והשחקן כבר הצטרף הערב לאימוני הקבוצה.

 

קריאף בן ה-24 עלה לקבוצה הבוגרת של בית"ר ירושלים בשנת 2011 ורשם במדיה 88 הופעות ו-3 שערים. לקשר גם 8 הופעות במדיה של הנבחרת הצעירה. בעונה שעברה הוא שימש כקפטן הקבוצה, שסיימה במקום הרביעי וזכתה בכרטיס לאירופה.

 

 

במהלך הפגרה הוא ניהל מו"מ עם אלי טביב, אך שני הצדדים לא הגיעו להבנות. הקשר יצא למבחנים בלאס פלמאס, אבל לבסוף לא חתם בקבוצה הספרדית. הוא מצטרף למצבת שחקני החיזוק של הירוקים שכוללת עד כה את ניקולה דריניצ'יץ', מארק ואליינטה וסאן מנחם.

 

בנושא אחר, אביחי ידין, חש בתקופה האחרונה חולשה כללית במהלך האימונים, אך המשיך להתאמן. בשני המשחקים אחרונים, אף התלונן על חולשה והוחלף במהלכם. בצוות הרפואי החליטו לערוך לקשר, בדיקות כלליות, מתוצאותיהן עולה, כי הוא סובל ממקרה קל של מחלת הנשיקה וזקוק למנוחה. השחקן ייעדר בשבוע הקרוב לפחות מאימונים ויזכה למנוחה קצרה לצורך התאוששות מהירה וחזרה למגרשים. הקשר צפוי להחמיץ את מחזור הפתיחה של הליגה מול בני יהודה. גם איתי שכטר לא התאמן הערב בשל מחלה.

ידין. סובל מחולשה כללית (ערן לוף)

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי