Sport1 Banner

"ראיקוביץ' לא רצה לעזוב למכבי תל אביב"

ראיקוביץ'. 3.8 מיליון יורו עלה לצהובים
ראיקוביץ'. 3.8 מיליון יורו עלה לצהובים | צילום: AFP

מנהל הכוכב האדום חשף: "מכירתו הצילה אותנו מפשיטת רגל"

(גודל טקסט)

מנהל הכוכב האדום בלגראד, זבזדן טרזיץ', גילה בראיון בסרביה כי אם הכוכב האדום לא היתה מוכרת את פרדראג ראיקוביץ' למכבי תל אביב בסכום של 3.8 מיליון יורו, כך לטענת הסרבים, הקבוצה היתה פושטת רגל.

 

המנכ"ל טרזיץ' אמר היום: "היינו כבר מיואשים והיינו זקוקים למזומנים מיד בגלל חובות. אז הגיעה ההצעה ממכבי תל אביב שפתרה לנו את כל הבעיות. היינו צריכים לשכנע את ראיקוביץ', שלא רצה לעזוב, שזה הפיתרון היחיד הקיים כרגע".

 

 

חלק מהכסף הלך ליאגודינה, הקבוצה הראשונה של ראיקוביץ' שכבר חשפה כי גם היא ניצלה מפשיטת רגל אם לא היתה מקבלת את העזרה ממכבי ורצתה למכור את החלק של בכרטיס של השוער לכוכב האדום שסירבה. 

חלק מהכסף שהגיע מהצהובים הלך לכיסוי חובות לשחקני עבר ולמאמן. טרזיץ' גילה: "החזקנו מעמד, אבל היו ימים שחשבנו שאין פיתרון. עכשיו הכל מצוין ובבדיקה האחרונה שהיתה אצלנו מאופ"א עברנו הכל בצורה מושלמת". 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי