נבחרת ארגנטינה, אלופת דרום אמריקה ואחת המועמדות המובילות לזכות בגביע העולמי בקטאר, בטורניר ההזדמנות האחרונה של ליאונל מסי להניף את הגביע העולמי, פרסמה הערב (שישי) את רשימת 26 השחקנים שינסו לסייע לכוכב הגדול לסיים את דרכו במדים הלאומיים עם התואר הנכסף.
ליאונל סקאלוני לא הפתיע בזימונים שלו, שכוללים כמובן את הכוכבים הגדולים וביניהם לאוטרו מרטינס מאינטר, אנחל די מריה מיובנטוס, גם פאולו דיבאלה מרומא וחוליאן אלברס ממנצ'סטר סיטי ברשימה וכאמור גם ליאונל מסי בן ה-35, שהכריז שזהו צפוי להיות הטורניר האחרון שלו עם האלביסלסטה.
מי שיחסר לאלביסלסטה, כידוע, הוא ג'ובאני לו סלסו, מלך הבישולים בעידן סקאלוני שנפצע, ייאלץ לעבור ניתוח וייעדר. למרות זאת, בחר סקאלוני שלא לזמן את אנחל קוראה, חלוץ אתלטיקו מדריד שעל פניו הועדף חואקין קוראה, שחקן אינטר.
ההזדמנות האחרונה של מסי | אימג'בנק GettyImages, Buda Mendes