סטיבן ג'רארד סופר את השעות לאחור לקראת הפרידה מליברפול בשבת במשחקו האחרון באצטדיון אנפילד במדי הקבוצה נגד קריסטל פאלאס. "אני חושש שאתמוטט נפשית", אמר ג'רארד שיסיים 17 שנות קריירה בליברפול וייפרד מהאצטדיון המיתולוגי.
משחקו האחרון במדי ליברפול יהיה בשבוע הבא מול סטוק בחוץ. ג'רארד חתם על חוזה ל-18 חודשים עם לוס אנג'לס גאלאקסי, אבל הודה שהוא חולם יום אחד להיות המנג'ר של ליברפול.
- אייב וסטרלינג בדרך למנצ'סטר סיטי
- דיווח: צ'לסי הציעה על בייל 110 מיליון ליש"ט
- הצטרפו לעמוד הפייסבוק של ערוץ ספורט1
"נצטרך לחכות ולראות. אני לא רוצה לקפוץ למסקנות מהירות", אמר. לדבריו, "להיות מנג'ר זו בוודאי אחת העבודות הכי קשות בעולם. דבר ראשון אתה צריך להיות מוכן לזה, להיות טוב בזה והכי חשוב שיציעו לך את הג'וב. הרבה דברים יכולים לקרות מעכשיו עד שזה יקרה, אבל זה בהחלט דבר שחשבתי עליו".
כוכב ליברפול זכה בעשרה תארים עם קבוצתו, אבל מעולם לא זכה באליפות הפרמיירליג עם הקבוצה. בשנה שעברה הוא עצמו גרם לנפילה של ליברפול כשמעד במשחק מול צ'לסי באנפילד.
ג'רארד הודה: "אני הכי מצטער על כך שלא הייתה לי הזדמנות לזכות בפרמיירליג, למרות שלכדורגלן יש תמיד עליות וירידות כמו לכל אחד. לפעמים, כדי להשיג את הדברים הטובים, אתה חייב לסבול".
מה דעתך על הכתבה?