במכבי ת"א מאמינים ומקווים שהמשחק בשבוע הבא באיצטדיון בלומפילד נגד הפועל קריית שמונה יכתיר את הקבוצה כאלופה בפעם השלישית הרציפות. גורמים בקבוצה סיפרו כי יתאכזבו אם מיץ' גולדהאר לא יגיע למשחק ההכתרה בליגה ולגמר גביע המדינה נגד הפועל באר שבע.
גורמים המקורבים לבעלים פועלים מולו כדי שיהיה לצידם ברגעים הגדולים של הקבוצה. ככל הידוע, אמור גולדהאר להשיב על הבקשה בתוך מספר ימים. "כולם רוצים את מיץ' לצידם בקריית שלום, אצטדיון בלומפילד וסמי עופר", אמר היום גורם המקורב למכבי תל אביב, "הכבוד הזה מגיע לאיש שהפך את הצהובים למועדון המהווה מודל לחיקוי. אם גולדהאר יחליט שלא לטוס לתל אביב, אין ספק שרבים במועדון ירימו גבה. זו תהיה אכזבה ענקית עבורנו אם הוא יחליט לא להגיע".
בקבוצה מודעים לעובדה שכל תוצאה פרט לניצחון הערב בווסרמיל תכניס את הקבוצה ללחץ, בעיקר בשל חוסר היכולת של המאמן פאקו אייסטראן והשחקנים לנצח בחוץ מאז חודש ינואר. בקריית שלום מצפים שגולדהאר יודיע בימים הקרובים על ההחלטה שלו בנושא עמדת המאמן והמנג'ר לעונה הבאה.
מה דעתך על הכתבה?