Sport1 Banner

"יש קבוצות פרמייר-ליג שמעוניינות ברונאלדיניו"

רונאלדיניו. מתאים לפרמיירליג גם בגיל 35?
רונאלדיניו. מתאים לפרמיירליג גם בגיל 35? | צילום: GettyImages

האם הפנומן הברזילאי בדרך לאנגליה בגיל 35? אחיו בטוח שהכל עדיין אפשרי

(גודל טקסט)

"הסאן" דיווח שמספר מועדונים בפרמיירליג פנו לרונאלדיניו, הפנומן הברזילאי, כדי שישחק בשורותיהם ויסיים שם את הקריירה.

 

כוכב ברצלונה לשעבר כבר בן ה-35, אך טען שהוא יכול לשחק לפחות עוד ארבע שנים ברמות הגבוהות. הוא ישחק עבור פלומיננזה בטורניר ידידות באמריקה אך חוזהו בקבוצה מסתיים בסוף החודש, כך שהוא יוכל לעבור לכל קבוצה אחרת שירצה וללא תמורה. 

 

 

אחיו של רונאלדיניו, רוברטו אסיס המשמש גם כסוכנו אמר: "יש התעניינות גדולה ברונאלדיניו, כולל מהליגה האנגלית. הייתה לי יותר משיחה אחת עם קבוצות מאנגליה". 

לדברי אסיס: "אחי הוא תחרותי. הוא אוהב לנצח. זה מה שאנשים לא מבינים עליו. הוא אף פעם לא היה פצוע רציני ושמר על הגוף שלו, כך שהוא יכול עדיין לשחק ברמה הכי גבוהה. לא מדובר כאן בכסף. הוא רוצה לשחק ואני רוצה לראות אותו מאושר". 

 

רונאלדיניו. מסיים את חוזהו בברזיל בסוף החודש (Gettyimages)

 

החתמת רונאלדיניו עשויה להיות גם כלכלית לכל קבוצה. בשתי הקבוצות האחרונות שלו, במקסיקו (קוורטרו) ובברזיל (פלומיננזה) הצליחו להרוויח סכומים יפים על מכירת חולצותיו.

 

עם זאת, נראה שהברזילאי הוותיק יסתפק בחוזה בקבוצה באסיה או במזרח הרחוק בעיקר בגלל שקצב המשחק באנגליה מהיר מדי עבורו בשלב זה, על אף הצהרתו כי הוא ראוי לשחק ברמות הגבוהות גם היום. 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי