מאת: יעקב זיו צילום: Gettyimages
חלוץ הופנהיים שלעתים משחק גם בקישור, רוברטו פירמינו הברזילאי שגם פתח השבוע במדי הסלסאו, מועמד לפי ה'בילד' לעבור בקיץ למנצ'סטר יונייטד ולהחליף את רדמאל פלקאו הקולומביאני שהושאל ממונאקו ולא ימשיך בקבוצה.
להערכת העיתון הוא יעזוב ב-90 אחוז את המועדון בו שיחק בחמש העונות האחרונות, מאז הגיע אלמוני מברזיל. בתקופה זו הוא כבש בקבוצה 37 שערים ב-133 משחקים. חוזהו של הברזילאי מסתיים ב-2017. השבוע כאמור הוא שיחק במדי ברזיל ואף כבש את שער הניצחון של ברזיל מול צ'ילה במשחק הידידות האחרון שנערך באמירויות (0:1 לברזיל).
הופנהיים תדרוש עליו 30 מיליון יורו. כבר בשנה שעברה פירמינו נחשב לאחד מכוכבי הבונדסליגה, אבל נשאר בהופנהיים ונראה שהקיץ הקבוצה תצטרך לוותר על שירותיו תמורת סכום כספי גבוה.

ה'בילד' גילה שסקאוט של מנצ'סטר יונייטד נכח בניצחון הופנהיים על המבורג 0:3. פיטר בראונד שהוא הסקאוט של היונייטד בגרמניה הגיע לצפות בחלוץ ב'ריין נאקר ארינה' והתלהב מהברזילאי.
ביונייטד מעודדים מכך שרובין ואן פרסי אמור לחזור לשחק השבוע אחרי שישה שבועות בהן היה פצוע ובשבת יפתח על הספסל במשחק הליגה נגד אסטון וילה.
לואי ואל חאל אמר שישתף את ואן פרסי ביום שלישי במסגרת הקבוצה עד גיל 21 של יונייטד ואמר על כך: "השחקנים שלי צריכים להתרגל לשחק עם הקבוצה הצעירה, אני משתמש בה כדי להחזיר שחקנים לכושר וזה לא עונש לשחק איתם". RVP נפצע ב-21 בפברואר נגד סוונזי סיטי ומאז לא שיחק.
מה דעתך על הכתבה?