מאת: מערכת ספורט 2 צילום: האתר הרשמי של בוקה
המחזור הרביעי של הליגה הארגנטינאית נפתח אמש (שבת) עם משחקה של בוקה ג'וניורס שהתארחה במגרשה של אוניון סנטה פה.
האורחים מבואנוס סייארס עלו ראשונים על לוח התוצאות משער של סקיארדי (19) שנגח את השער הראשון מקרוב לאחר הגבהה מדויקת של פרדס. המקומיים לא נשברו והצליחו לאזן את התוצאה גם בנגיחה – כדור קרן של אלמן הגיע לראשו של קוראה (60) שהכניע את דאנג'לו .
לקראת סיום המשחק החניכים של פלסיוני הראו אופי וכבשו את שער הניצחון (88) מרגליו של בלנדי , שדחק מקרוב כדור שפגע במשקוף שערו של לימיאה, שוער המקומיים בדרך להעלות את בוקה למקום הראשון באופן זמני.
במשחק המקביל אירחה ניואלס אולד בויס את טיגרה ונפרדה ממנה בתיקו 2:2 – בורגלו (11) ומטוס 70) כבשו לקבוצה , אך שער דרמטי בדקה ב-90 של פטקלה חילק את הנקודות בן הקבוצות. בתווך הספיק גאלמריני (57) לאזן בפעם הראשונה.
מה דעתך על הכתבה?