מאת: דורון בר תמונה: ניר קידר וידאו: קרית שמונה מול באקו
הפועל קריית שמונה תשחק הערב (19:00) באזרביג'אן נגד נפטצ'י באקו במשחק הגומלין בדרך לשלב הפלייאוף על העלייה לליגת האלופות.
בשעה האחרונה אישרה המועצה לכבלים ולווין את שידור המשחק בשידור ישיר בישראל. לפיכך המשחק ישודר בשידור ישיר ובלעדי בספורט2 ובסיום המשחק יועלה תקצר בלעדי באתר.
לאלופת ישראל יש יתרון מכריע מהמשחק הראשון, בו הביסה את באקו בתוצאה 0:4. אנשי קריית שמונה זוכים בבאקו לאבטחה כבדה של הביטחון האזרי ועל השחקנים נאסר לטייל במרכז העיר.
כאמור, ניצחון ישלח את קריית שמונה לשלב הפלייאוף לליגת האלופות וגם אם תפסיד שם מובטחת לה ההשתתפות בשלב הבתים בליגה האירופית. הבעלים איזי שירצקי, יעניק לשחקנים עשרת אלפי יורו לכל שחקן אחרי המשחק הערב.

גילי לנדאו. עונה שעברה ירד ליגה. העונה יכול להיות בליגת האלופות (אסף קליגר)
משחקי הליגה האירופית ישודרו בערוצים ספורט 1,ספורט 2 ובספורט 1 HD.
המשחק בשבוע שעבר כמעט והבטיח את ההעפלה של האלופה לשלב הבא, אך דויד סולארי, החלוץ הארגנטינאי של הקבוצה נפצע באותו משחק וייעדר תקופה ארוכה. מי שיחליף את סולארי בהרכב יהיה רביד גזל, שהחליף את הארגנטינאי במשחק הקודם והיה מצויין.
ההרכב המשוער להערב : דני עמוס,אלעד גבאי,סלח חסרמה,שיר צדק,דושאן מטוביץ',בראין גרזיצ'יץ',דרקו טאסבסקי,אדריאן רוצ'ט,רביד גזל,ברק בדש,ושמעון אבוחצירה.
מה דעתך על הכתבה?