Sport1 Banner

אוהדי צ'רלטון: "גיא לוזון חייב ללכת הביתה"

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

צ'רלטון רשמה משחק תשיעי ללא ניצחון. המאמן: "אעמוד על הקווים במשחק הבא"

(גודל טקסט)

צ'רלטון אתלטיק של גיא לוזון הפסידה אתמול (שלישי) בבית 3:0 לפרסטון נורת' אנד. האוהדים קראו לפיטוריו של המאמן הישראלי אחרי שהקבוצה לא ניצחה 8 מחזורים רצופים, 9 בכל המסגרות וכבר ירדה מתחת לקו האדום בליגת המשנה האנגלית. 

לוזון, כמו הרבה מנג'רים באנגליה שנמצאים במצב דומה, נשמע מתכחש למציאות בה מפטרים מאמנים כל שבוע בצ'מפיונשיפ והביע ביטחון שימשיך לאמן למרות שלא ניצח מאז ה-22 באוגוסט, אז גבר 1:2 על האל סיטי. הוא אף טען שהפציעות הרבות הן הסיבה לכך שהמועדון לא מתפקד. 

"אני בטוח שאעמוד על הקווים גם במשחק הבא בשבת נגד ברנטפורד", אמר לוזון והוסיף: "השיחות ביני לבעלים ישארו בינינו. אני תמיד חושב חיובי. כשיהיו לנו את 11 השחקנים הטובים בכושר והקבוצה תתאזן, נשיג תוצאות. אני מקווה שהחל משבוע הקרוב השחקנים הפצועים יחזרו. כשהיינו עם סגל מלא בתחילת העונה השגנו תוצאות".

אוהדי צ'רלטון שרקו בוז לקבוצה שמדורגת 22 מתוך 24 בליגה אחרי עוד הופעה רעה. פרסטון כבשה עד למשחק אתמול רק 7 שערים ב-11 משחקים. בעלי צ'רלטון, רולאנד דושטלה, שכבר פיטר אשתקד את לוזון מסטנדרד ליאז', החתים ארבעה מנג'רים בקבוצה מאז רכש אותה, כאשר הישראלי הוחתם על ידו בינואר האחרון.  

בעקבות המצב הקשה של הקבוצה, אוהדי צ'רלטון זועמים ודורשים את פיטוריו של המאמן ברשתות החברתיות: "זו ההופעה הכי גרועה שראיתי, פשוט בדיחה. גיא לוזון חייב ללכת הביתה".

לוזון נשאל אם זו התקופה הכי קשה בקריירה שלו ואמר: "בטוח שלא. אני מאמן כבר 15 שנה ונתקלתי בהרבה מכשולים בדרך. לצערי ספגנו במשחק אחרי דקה וקשה לצאת מזה. נאלצנו לשחק ללא שחקני כנף טבעיים ובמצב כזה קשה להגיע להזדמנויות כיבוש. אני מבין את התסכול של האוהדים. גם אנחנו בקבוצה לא מאושרים מהמצב. זה הזמן של כולם להתאחד, גם מצד האוהדים וגם מצד הצוות המקצועי. זו הדרך היחידה בה נצא מהמצב. נעשה הכל להשתפר עד שבת".

בעניין אחר, שולה אמאובי, חלוץ ניוקאסל לשעבר שהתאמן בצ'רלטון, לא הצליח להגיע לסיכום עם הקבוצה ולא יצטרף לשורותיה.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי