בארה"ב חוזים: שני ישראלים ייבחרו בדראפט 2027

ב"בליצ'ר ריפורט" חזו לעומר מאייר בחירה במקום ה-29 - שלושה מקומות מעל שון אבייב, הכישרון הישראלי-אמריקאי שישחק העונה בסינסינטי

(גודל טקסט)

אליפויות אירופה המוצלחות בצירוף ההחלטה ללכת לפרדו שמו את עומר מאייר על הרדאר של קבוצות ה-NBA השונות. היום (שלישי) נכלל הישראלי הצעיר לראשונה במוק דראפט של "בליצ'ר ריפורט" – לא לדראפט הקרוב, כי אם לזה של 2027, והוצב במקום ה-29.

"הקליעה שלו מבחוץ מפותחת מאוד, ובמיוחד היכולת שלו לקלוע מכדרור", כתב עליו ג'ונתן וסרמן, אחד ממומחי הדראפט הנחשבים בארצות הברית. "למרות שמאייר יצטרך למצוא דרכים נוספות להשיג נקודות קלות, היכולת שלו לקלוע והיעילות שלו היו יוצאות דופן בנבחרות ישראל".

במקום ה-26 של אותו מוק דראפט ניתן למצוא את שון אבייב, הכישרון הישראלי-אמריקאי שישחק בעונה הבאה במכללת סינסינטי: "הוא מביא יצירתיות ויכולת לקלוע זריקות קשות. הביטחון שלו עובד לטובתו וגם נגדו. לא בטוח שהתפקיד שלו בעונה הבאה יהיה גדול מספיק כדי ליצור עבורו קייס לבחירת סיבוב ראשון מיידית".

עומר מאייר, נבחרת ישראל עד גיל 19
עומר מאייר, נבחרת ישראל עד גיל 19 | אתר רשמי, FIBA

באתר NBADRAFT.NET, חזו למאייר בחירה במקום ה-50 של דראפט 2027, בעוד שון אבייב לא הוזכר.

עוד באותו נושא: עומר מאייר, שון אבייב

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי