בפעם הראשונה העונה, ג'יילן הורד נבחר לשחקן המחזור ביורוליג. בזכות הניצחון המרשים של מכבי תל אביב על ז'לגיריס קובנה 78:95, שקטע רצף של חמישה הפסדי יורוליג רצופים, הורד קיבל הכרה מהיורוליג על כך שהמצטיין במשחק. הוא סיים עם מדד 34, קלע 23 נקודות, לקח חמישה ריבאונדים ומסר ארבעה אסיסטים. הוא קלע שבע מ-11 הזריקות שזרק מהשדה והיה מושלם מקו העונשין עם שמונה קליעות ללא החטאה.
מבחינת מכבי תל אביב מדובר בשחקן השני העונה שזוכה במצטיין המחזור, אחרי שבניצחון של מכבי תל אביב 82:89 על וילרבאן תמיר בלאט הצטיין עם 21 נקודות ו-12 אסיסטים ללא החטאה מחוץ לקשת. הפורוורד הצרפתי, שמצטיין העונה במכבי תל אביב על אף שהקבוצה מקרטעת, מקבל עוד חותמת לעונת בכורה מוצלחת מבחינה אישית ביורוליג.
הצהובים ישחקו נגד פרטיזן בלגרד במחזור הבא, כשהאחרונה מגיעה אחרי ניצחון מרשים על פנרבחצ'ה 81:90. הורד מוביל את מכבי העונה בנקודות למשחק (15.7) ובריבאונדים למשחק (5.5). אם המצטיין של המחזור האחרון ביורוליג יוכל לעזור לעודד קטש לחבר שני ניצחונות ברצף, אולי נראה אותו מקבל את התואר גם בשבוע הבא.
מה דעתך על הכתבה?