שחקן נבחרת ישראל סיפר למה סירב להצעות ממכבי והפועל תל אביב

איתן בורג הסביר את הבחירה בטנסי על פני הקבוצות הבכירות בישראל, וחשף שיחות עם קולדבלה ואיטודיס: "אני לא יודע אם אני יכול להכיל מצב שבו אני לא משחק ביורוליג שבוע אחרי שבוע"

(גודל טקסט)

הגארד הצעיר איתן בורג התארח בפודקאסט "שוט" מבית הפודיום עם שי האוזמן ועפר גרוס, ודיבר על ההחלטה שלא לחתום במכבי תל אביב או בהפועל תל אביב, אלא לבחור במסלול מעבר לים — באוניברסיטת טנסי.

לדבריו: "מבחינתי זאת הסיטואציה המקצועית, אני רוצה ללכת למקום שיקבל אותי כמו שאני ושיאפשר לי להשתפר עוד. מתחם האימונים בטנסי מטורף! אני באימון אישי עם מאמן, שלושה ריבאונדרים, ובצד יושבים ריק בארנס (המאמן), עוזר המאמן, עוד עוזר מאמן. סך הכל 13 אנשים וכולם כותבים".

בורג התייחס להצעה שקיבל ממכבי תל אביב ואמר: "דיברתי עם קלאודיו קולדבלה, הכיוון היה שאני אהיה המחליף של ג'ון דיברתולומיאו. אמרתי לעצמי שאני לא יודע אם אני יכול להכיל את הסיטואציה הזו, אם אני מסוגל שבוע אחרי שבוע ביורוליג לא לשחק". הוא הוסיף: "ישבתי גם עם דימיטריס איטודיס, מבחינתי ההחלטה לסרב להפועל תל אביב הייתה קלה לגמרי".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי