חולון הודיעה רשמית על סיכום עם סאנוגו, והסבירה מדוע טרם חתם

play
| אתר רשמי, האתר הרשמי של הפועל חולון
דאבל דריבל עונה 1 פרק 39 01:16:47

שחקן הפנים של טרפאני (23, 2.06 מטר) כבר הצטרף לאימונים בווילנה אך הוויזה והשחרור הבינלאומי שלו טרם התקבלו. לא ברור האם ישחק בשלישי

קבוצות: הפועל חולון
(גודל טקסט)

הפועל חולון ממשיכה להתחזק. לאחר צירופו של הגארד האמריקאי דרין גרין ג'וניור, הודיעו הערב (ראשון) הסגולים שסיכמו גם את תנאיו של שחקן הפנים ממאלי אדאמה סאנוגו (23, 2.06 מטר), שהצטרף לאימוני הקבוצה בוילנה.

לפי הודעת חולון, "לאור העובדה שאדאמה יליד מאלי שבאפריקה, הליך הוצאת ויזת הכניסה שלו לארץ ארוך ומסורבל מהרגיל וצפוי להסתיים בימים הקרובים. במקביל וללא קשר לויזת הכניסה שלו לארץ, אנו ממתינים לשחרור הבינלאומי של השחקן מקבוצת טראפאני שארק שהודחה מהליגה האיטלקית ו/או מפיב"א, כדי שיוכל להרשם במועד ולשחק כבר ביום שלישי מול ריטאס וילנה. כולנו תקווה שהאישורים הנדרשים יגיעו בהקדם האפשרי לטובת צירופו הרשמי של אדאמה לסגל הקבוצה".

שחקן הפועל חולון אדאמה סאנוגו
| אתר רשמי, האתר הרשמי של הפועל חולון

סאנוגו שיחק שלוש שנים במדי קונטיקט כשב-2023 זכה באליפות המכללות ואף זכה בתואר ה-MVP של הפיינל פור. הוא שיחק בליגת הפיתוח במדי ווינדי סיטי בולס ורשם 13 משחקים בשנתיים בשיקגו. הקיץ עבר לטרפאני שהתפרקה ורשם 6 נקודות ו-3.7 ריבאונדים למשחק.

עוד באותו נושא: הפועל חולון

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי