מצבו של מוטלי, המכשול לקראת ברצלונה והאם הפועל ת"א תבצע שינויים בסגל בליגה?

play
ג'ונתן מוטלי | ברני ארדוב
דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 44 01:07:06

במועדון אופטימיים כי הסנטר שנפצע באימון יהיה כשיר להתמודדות (שישי, 21:30). איטודיס יצטרך להחליט האם להלביש ולשלב את מדר במשחק. בקבוצה סיפרו כי חלק מהשחקנים הזרים לקחו קשה את המלחמה עם איראן, וייתכן מאוד כי יבחרו שלא לחזור לארץ בשלב הראשון

(גודל טקסט)

שבועיים אחרי המשחק האחרון שלה ביורוליג תצא היום (חמישי) הפועל תל אביב מהבית החדש-ישן שלה בסופיה לברצלונה שם תפגוש במשחק ללא קהל את הקבוצה המקומית מחר (21:30). האדומים חסרים שני משחקי יורוליג, נגד פריז שיושלם בשבוע הבא ונגד מכבי תל אביב שיושלם באפריל, ויודעים שניצחון חוץ בברצלונה ייתן להם מקדמה משמעותית לקראת כניסה לשישייה הראשונה במפעל.

בהפועל אופטימיים כי ג'ונתן מוטלי שנפצע באימון אתמול בקרסול יהיה כשיר להתמודדות, כשהוא עובר טיפולים וייבדק בשנית בסמוך למשחק. ים מדר כשיר להתמודדות, כשהמאמן דימיטריס איטודיס יצטרך לקבל החלטה האם להלבישו ולשתפו, כשלא עשה זאת במשחק הניצחון על מילאנו לפני שבועיים. ליוואי רנדולף וקסלר אדוארדס צפויים להיות חלק מהרוטציה של איטודיס למשחק.

. מדר וטימור | דני מרון

בהפועל מסמנים את העובדה שעברו שבועיים ללא משחק כמכשול משמעותי לקראת המשחק נגד ברצלונה, על אף העובדה שהקטאלנים רחוקים מכושר משחק טוב. בקבוצה היו רוצים עוד משחקים כדי לחבר את השחקנים החדשים לסגל, וביחד עם הסיטואציה הלא פשוטה שעברה עליהם עם המעבר מישראל בשל המלחמה, ינסו לעמוד במשימה במשחק החוץ.

בשלב הזה במועדון משתדלים לא להתעסק בשאלה מי מבין הזרים יסכים לחזור לישראל כשמשחקי הליגה יחודשו. גורמים במועדון סיפרו כי חלק מהשחקנים לקחו את חווית הטילים מאיראן בצורה לא פשוטה, וייתכן מאוד שיבחרו לא לחזור בשלב הראשון. בכל מקרה בהפועל יקבלו את ההחלטה האם לבצע שינויים בסגל בליגה רק לאחר שתתקבל ההחלטה על חזרת המשחקים.

עוד באותו נושא: הפועל תל אביב כדורסל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי