צפו בדאבל דריבל
דאבל דריבל בפרק של "טעם של עוד": נפתח עם הפועל תל אביב, שמסיימת עונת יורוליג היסטורית עם כרטיס לפלייאוף ועם מקום שישי מכובד, אבל גם עם תבוסה כואבת במונאקו ותחושה חמוצה שמעלה את השאלה אם זו הצלחה גדולה או קצת פחות ממה שהקבוצה הזו באמת הייתה אמורה להיות.
משם למכבי תל אביב, שעוד עונה נשארת מחוץ לשלבי ההכרעה באירופה, ואצלנו ננסה להבין מי באמת צריך לקחת אחריות, מה לא עבד, ואיך בכלל ניגשים לקיץ כזה.
נעבור להפועל ירושלים, שחוזרת לליגה אחרי ההדחה המאכזבת מהיורוקאפ, מרימה ראש עם ניצחון חשוב על הרצליה, אבל עדיין משאירה פתוחה את השאלה מה באמת נשאר מהעונה שלה.
ונסיים עם דני אבדיה, שבמשחק ענק מול פיניקס לקח את פורטלנד לפלייאוף, ועכשיו יוצא לסדרה מול סן אנטוניו עם הרבה הייפ, הרבה ציפיות, ועוד תקרת זכוכית אחת לשבור.
בפאנל: דרור הופמן, אור שקדי ורועי צוקרמן (צוקי).
מה דעתך על הכתבה?