אחרי שנכשלה בעלייה לפלייאין ביורוליג, מכבי תל אביב כבר החלה בהכנות לעונה הבאה, והמהלך הראשון שלה היה הארכת חוזהו של ג'יילן הורד עד לקיץ 2029. השחקן היה חתום על חוזה עד קיץ 2028, עם אופציית יציאה בסוף העונה הנוכחית, אך הצהובים פתחו את חוזהו, שדרגו אותו והאריכו לו את החוזה כך שלא יוכל לצאת. כאשר הורד החזיק בהצעות והתעניינות מפנרבחצ'ה, מילאנו ודובאי.
צפו בקטע המלא
בפודקאסט "דאבל דריבל" של וואלה בהגשת דרור הופמן ורועי צוקרמן, הגיע להתארח כדורסלן העבר אלעד הופמן ויחד ניסו לנתח את המשמעות של הישארות הפורוורד במכבי לעוד שלוש שנים. "ג'יילן הורד שחקן מעולה, הוא הרבה יותר מתאים לקבוצה ענקית עם סגל הרבה יותר טוב ממכבי תל אביב, ואם הוא ההחתמה הגדולה של מכבי תל אביב בקיץ, אז מה זה נותן?"
כדורסלן העבר המשיך והוסיף: "הוא שחקן טוב והוא ימשיך לעשות את אותם ממוצעים. כולם יסתכלו ויגידו איזה שחקן ג'יילן הורד איך הוא שומר, אז מה? הוא צריך צוות של כוכבים לידו ואז אתה מקבל ממנו. הוא יכול להתעסק רק במה שהוא טוב, שזה החיבור הזה של כל הצד ההגנתי וריבאונד התקפה".
הופמן סיכם והסביר למה הורד יכול להשפיע יותר אבל לא במכבי תל אביב: "כשהכוכבים לידו הם רומן סורקין שאני מת עליו ולוני ווקר שהוא לפעמים כן והרבה פעמים לא, זה כלום". עם השמות שאתה שתיכף הולך לשאול יחתמו במכבי תל אביב לצד ג'יילן הורד זה מדהים, אם לא, "עדיף" היה לו ללכת לשחק באחת מקבוצות הענק של היבשת ולקחת אליפות ולהיות שם מדהים כמו במכבי רק עם השפעה יותר גדולה".
מה דעתך על הכתבה?