נועם יעקב סיפק הערב (שבת) הצגת ענק בגמר הפלייאוף הבלגי והוביל את אוסטנד לניצחון ביתי 69:79 על אוסטנד, בדרך ל-1:1 בסדרה (הטובה מחמישה משחקים). הרכז הישראלי קלע 34 נקודות ב-32 דקות, כולל 5 מ-7 מחוץ לקשת ו-15 מ-16 מקו העונשין. הוא הוביל את קבוצתו גם בריבאונדים (7) ואסיסטים (6).
אנטוורפן ניצחה 83:100 במשחק הראשון ותארח בעוד יומיים את המשחק השלישי בסדרה, כשלה יש את יתרון הביתיות לאור העובדה שסיימה ראשונה את הליגה הסדירה. אוסטנד היא האלופה ב-14 השנים האחרונות, בעוד אנטוורפן זכתה בתואר רק פעם אחת בעבר (1999/00).
1-0. Not in our house. 🔥
— Basketbalclub Oostende (@bc_oostende) May 22, 2026
Yellow Wall, jullie waren FANTASTISCH! We need your support on Sunday as well! Schrijf je nu nog in voor de busverplaatsing van de fanclub.
Tickets voor de thuiswedstrijd van dinsdag 26/05 via https://t.co/SCB2BZVNHN#wearebco #chasing15 pic.twitter.com/RzBdWlDLpv
ליעקב בן ה-21 כבר היו העונה גם משחקים של 37 ו-36 נקודות במדי אוסטנד, אבל הפעם זה כבר בגמר הפלייאוף ומול הטוענת הראשית לכתר.
מה דעתך על הכתבה?