קני הייז חתם באשדוד

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

הגארד האמריקאי ששיחק בשורות גלבוע גליל חתם לעונה בקבוצה מעיר הנמל

(גודל טקסט)

מאת: ערן ויצמן   צילום:Gettyimages

 

מכבי אשדוד ממשיכה לבנות את הסגל שלה לקראת העונה הקרובה. הקבוצה הודיעה הבוקר על החתמתו של הגארד האמריקאי קני הייז ששיחק בעונה החולפת בהפועל גלבועגליל והיה אחד הסקוררים המובילים של הקבוצה.

 

הייז (26, 1.88 מ') הוא בוגר מכללת מיאמי שבמדינת אוהיו משנת 2010 ובעונתו האחרונה במכללה רשם השחקן ממוצעים של 14.9 נקודות, 3.1 אסיסטים ו-2.9 ריבאונדים למשחק.

 

לאחר מכן שיחק בליגת הפיתוח של האנ.בי.איי בקבוצת מיין בשורותיה רשם ממוצעים נאים של 17.1 נקודות, ו-5.2 אסיסטים למשחק. בעונה שעברה נחת כאמור הייז בגלבועגליל ולקח לו זמן להיכנס לעניינים גם בגלל מצבה של הקבוצה שהפסידה בפתיחת העונה.

 

הייז רשם בליגת העל ממוצעים של 9 נקודות, 3.3 אסיסטים ו-2.5 ריבאונדים למשחק וככל שהעונה התקדמה הוא השתפר ביכולתו. מכבי אשדוד החתימה עד היום את הזרים ריאן פירסון, מרכוס דאב והייז. סגל הישראלי של הקבוצה כולל את גל איתן, ליאור ליפשיץ, אלעד הופמן, משה מזרחי והסנטר עמית ביר-כץ. 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי