מכבי ת"א שיחררה את פופס מנסה בונסו

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

הסנטר הבריטי, שהוחתם בחודש שעבר, נכשל בבדיקות הרפואיות וחוזהו יותר

(גודל טקסט)

מאת: ערן ויצמן            צילום: gettyimages

 

לאחר שעבר בדיקות קפדניות על ידי הצוות הרפואי של מכבי ת"א, הוחלט לשחרר את הסנטר הבריטי של הקבוצה, פופס מנסה בונסו. תוצאות הבדיקה הצביעו על כך, שמצב הברך של הסנטר אינו טוב והוא עלול להמשיך ולהיעדר מהמגרשים חודש נוסף. במכבי ת"א התאכזבו מאד מהעבודה, שהבדיקות של בונסו אינן תקינות וכי הליך החלמתו של השחקן הינו ארוך מהמצופה תחילה.

 

בעקבות זאת, קיבלה מכבי ת"א את ההחלטה להתיר את חוזהו של בונסו ולחפש סנטר אחר במקומו. במועדון החלו מיד בשיחות מתקדמות עם סוכניו של בונסו וכמובן, בניסיון לאתר בזריזות שחקן חלופי, אשר יאייש את העמדה מספר 5. מכבי ת"א תקיים הערב מסיבת העיתונאים לקראת פתיחת העונה ומחר הקבוצה תמריא לגרמניה ולצרפת, שם תערוך מחנה אימונים ומספר משחקי הכנה.

 

מנסה-בונסו (2.06, 28), מתואר כקפיץ אנושי ממוצא גנאי, המתפקד בעמדות הפורוורד והסנטר. לאחר שהרשים בעונה האחרונה במדי באשיקטש וייצג את בריטניה באולימפיאדה האחרונה, הוחתם בונסו במכבי. אך כעת, כשיש קולות הטוענים כי הסנטר עלול לסיים את הקריירה באופן פתאומי, בשל פציעתו, ישנו ספק האם ישובו לכנותו – "הקפיץ האנושי".

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי