מאת: ערן ויצמן תמונה: gettyimages israel
בתום פגישה שנערכה היום בין בורג לבין צביקה שרף, אורנה אוסטפלד ושאול אייזנברג, החליט בורג להירתם למערכת הבחירות של סיעת "עוז" ולהצטרף לשורות הסיעה במטרה ברורה לשנות את פני הנהגת הכדורסל והספורט בישראל.
בורג ציין כי הוא מביא עימו שורה של אנשים מכל גווני הקשת הפוליטית והספורטיבית, כאשר מטרת כולם לחולל מהפך בכדורסל הישראלי ולהתחיל עידן חדש בספורט בישראל.

צביקה שרף. מקבל חיזוק משמעותי לסיעה שלו. (גטי אימג' ישראל)
אברהם בורג אמר עוד כי הוא יוזם הקמת קרן מיוחדת לסיוע לקבוצות הכדורסל, נשים וגברים, בכל הליגות ולנבחרות ישראל: "אני מאמין שזו השעה לשינוי פני הכדורסל בישראל ואין ראוי מצביקה שרף להוביל מהלך חשוב שכזה", אמר בורג, שירתם החל ממחר באופן פעיל למסע הבחירות של סיעת עוז.
בורג הוא חבר הכנסת השני שחובר לשרף, קדם לו חבר הכנסת לשעבר אבשלום (אבו) וילן. הבחירות להנהלת איגוד הכדורסל יתקיימו ביום רביעי בשבוע הבא (15.08.12).
מה דעתך על הכתבה?