שידרגו את הלפטופ: דן שמיר האריך חוזה בחולון

| צילום: הפועל חולון

הנהלת הסגולים מביעה אמון במאמן שאמר: "גאווה גדולה". ברנדוויין חתם בראשל"צ

(גודל טקסט)

הפועל חולון, שחווה עונה מוצלחת תחת דן שמיר, החליטה להביע אמון במאמן והודיעה היום (ראשון) על הארכת חוזהו בשנתיים נוספות, עד לסיום 2018/19.

המאמן בן ה-42, שמוערך מאוד בחולוניה, הגיע עם הקבוצה בעבר למעמדי הפיינל פור וחצי גמר גביע המדינה, ובשנה שעברה הגיע באמצע העונה על מנת למנוע ירידה לליגה הלאומית. העונה מדברת חולון חזק בצמרת, ומדורגת כעת במקום השני, מרחק ניצחון ממכבי ת"א.

שמיר אמר לאחר החתימה: "זו גאווה גדולה לי ולמשפחה שלי להישאר במקום נהדר כזה, עם קהל מיוחד חם ואוהב". יו"ר המועדון, איתן לנציאנו, הוסיף : "ההחתמה של אחד המאמנים הבכירים בארץ, אם לא הבכיר בהם, היא הוכחה לשינוי שחל במועדון. אנחנו שואפים גבוה בארץ ובאירופה וזה מגיע לעיר שלנו".

* עודד ברנדוויין חתם לעונה אחת במכבי ראשון לציון ואמור להשלים את הסגל הישראלי לאחר עזיבתו של נמרוד לוי.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי