תפנית בעלילה: אור קורנליוס נשאר בהפועל ירושלים

play
אור קורנליוס הפועל ירושלים | ברני ארדוב
מחוץ לקווים עם לירון שרון, 11.7 11:40

הסווינגמן הישראלי, שבלט בעונה החולפת וכבר היה בדרך החוצה, יחתום על חוזה לשלוש שנים נוספות. ועדת המתאזרחים תתכנס לדון באיזרוחו של קאדין קרינגטון

(גודל טקסט)

אור קורנליוס היה כבר עם רגל וחצי מחוץ להפועל ירושלים, וניהל מגעים עם קבוצות אחרות בליגת העל, אבל בסופו של דבר יישאר בקבוצה. הוא סיכם לשלוש שנים נוספות וימשיך ללבוש אדום.

קורנליוס (26, 1.99) היה בין ההפתעות הנעימות של הקבוצה בעונה החולפת, והצטיין בעיקר בפן ההגנתי תחת אימונו של אלכסנדר דז'יקיץ'. הוא עמד על ממוצעים של 5.9 נקודות ו-2.2 ריבאונדים בכמעט 23 דקות למשחק בליגת העל, והיה ספק בנוגע לנחיצות בו לאור הגעתו של יובל זוסמן והפיכתו הצפויה של קאדין קרינגטון לישראלי.

שחקן הפועל ירושלים אור קורנליוס
שחקן הפועל ירושלים אור קורנליוס | לירון מולדובן

בתוך כך, ועדת המתאזרחים תתכנס מחר בפעם הראשונה ותדון בין היתר במקרה של קרינגטון. עדיין לא ברור אם ומתי יאשר שר הפנים משה ארבל (ש"ס) את הבקשה להעניק לו אזרחות, שהוגשה על ידי איגוד הכדורסל – כך שיוכל לשחק בנבחרת ישראל – וזכתה לברכתו של שר התרבות והספורט מיקי זוהר (הליכוד).

עוד באותו נושא: הפועל ירושלים