"סוגרים פרטים אחרונים": דימיטריס איטודיס על סף סיכום בהפועל ת"א

מקורות ביוון אישרו לוואלה ספורט כי העסקה שתביא לישראל את אלוף היורוליג לשעבר קרובה לביצוע. ההערכה: סטפנוס דדאס יסרב להישאר כעוזר המאמן

אם לא תחול תפנית דרמטית, דימיטריס איטודיס יהיה מאמנה הבא של הפועל תל אביב. מקורות ביוון אישרו לוואלה ספורט כי אלוף היורוליג לשעבר סגר עם האדומים את רוב תנאיו, ולדבריהם "נותרו רק פרטים אחרונים" כדי להשלים את העסקה.

איטודיס (54) היה המועמד המועדף על הבעלים עופר ינאי כבר בקיץ, אבל מאז פיטוריו מפנרבחצ'ה – בדצמבר אשתקד – לא הסתיר את רצונו לשוב ולאמן ביורוליג כעדיפות ראשונה. הוא המתין לשינויים בשוק המאמנים, אולם משאלו התעכבו להגיע, חל בימים האחרונים שינוי בגישתו והוא נתן אור ירוק לביצוע המהלך עם סגנית האלופה הישראלית.

התמונה הוסרה
התמונה הוסרה – מערכת ספורט1

אם יגיע, איטודיס יחליף למעשה את עוזרו לשעבר מפנר ומצסק"א מוסקבה, סטפנוס דדאס. אף שהפועל מתכוונת להציע למאמנה הנוכחי להישאר במועדון ולעבוד שוב תחת איטודיס, ההערכה נכון לעכשיו היא שהוא יסרב ויעדיף לעזוב במקרה שיוזז מתפקידו.

במוצאי שבת (21:00) יתארחו האדומים אצל הפועל חולון, ואז ייצאו לפגרת הנבחרות במסגרת מוקדמות היורובאסקט. במועדון הציבו את הימים הללו כמטרה לביצוע השינוי, כדי לחזור ליורוקאפ בעוד שבועיים עם מאמן חדש על הקווים.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי