באירופה בטוחים: דאוטין ג'וניור יגיע למכבי תל אביב

באיטליה טוענים שסוכניו של ג'ף דאוטין ג'וניור הציעו אותו למספר קבוצות יורוליג נוספות, אך הצהובים הם "הרציניים ביותר" במאבק. אשתקד רשם 7 נקודות ו-1.9 אסיסטים למשחק במדי פילדלפיה, לצד לוני ווקר

(גודל טקסט)

מכבי תל אביב ממשיכה בחיפושיה אחר גארד נוסף לקו האחורי, ולפי "בקדור פודקאסט", ג'ף דאוטין ג'וניור הוא "המועמד המוביל". העיתונאי האיטלקי אורציו קאוצ'י הוסיף והסביר כי "אחרי אושיי בריסט, מכבי סימנה שם נוסף שצפוי לעזוב את ה-NBA לטובת הכדורסל האירופי. הצוות המקצועי של הצהובים מעריך אותו מאוד".

עוד נטען כי סוכניו של הגארד הציעו אותו למספר קבוצות יורוליג אחרות, שעוקבות אחר מצבו. "נותר לראות האם הוא רוצה לעזוב את ארצות הברית ולנסות את מזלו באירופה, כי כל הקריירה הוא שיחק רק באמירקה. מכבי תל אביב היא כנראה המתעניינת הרצינית ביותר כרגע".

ג'ף דאוטין ג'וניור במדי פילדלפיה
יתאחד עם לוני ווקר? דאוטין ג'וניור | GettyImages, Ron Jenkins

דאוטין ג'וניור (27, 1.91) העביר את כל הקריירה שלו מאז שסיים את אוניברסיטת רוד איילנד בשנת 2020 בין ה-NBA לליגת הפיתוח. הוא שיחק 87 משחקים בליגה הטובה בעולם, רובם בפילדלפיה בעונה וחצי האחרונות כשהקבוצה התקשתה מאוד מבחינת פציעות והעניקה לו הזדמנות. אשתקד רשם 7 נקודות ו-1.9 אסיסטים בממוצע למשחק, בין היתר לצדו של לוני ווקר. בליגת הפיתוח נחשב לאחד השחקנים הטובים ביותר, עם אליפות בשנת 2021.

עוד באותו נושא: מכבי תל אביב בכדורסל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי