אלון: "רוצה עוד כלים בארסנל, אבל לתחילת העונה זה בסדר"

מאמן הפועל ירושלים הודה אחרי הניצחון השני השבוע על מכבי תל אביב, בדרך לגמר גביע ווינר: "ההמשכיות שלנו ניכרת". ומה ההצלחה הכי גדולה של האדומים?

(גודל טקסט)

הפועל ירושלים תצא להמבורג בתחילת השבוע לקראת פתיחת עונת היורוקאפ, ולמחזור הראשון היא תגיע במצב רוח מרומם, אחרי שני ניצחונות על מכבי תל אביב בשבוע אחד – תחילה בסופרקאפ החברתי והיום (שישי) בחצי גמר גביע ווינר.

עודד קטש, מאמן מכבי תל אביב, החמיא להפועל ירושלים שהצליחה לשמור על המשכיות, וגם המאמן המנצח יונתן אלון דיבר על כך: "ההמשכיות שלנו ניכרת, ההצלחה הכי גדולה שלנו השנה זה שהצלחנו להאריך את החוזים של קאדין, ג'ארד וזוסמן ואז הוספנו את הובר. האתגר הכי גדול שלנו עכשיו, זה האם אנחנו מסתפקים בזה או רואים את זה כבסיס טוב ורוצים להמשיך ולצמוח לקראת המשך המטרות".

יובל זוסמן, שחקן הפועל ירושלים
ריצה אדומה הובילה ליתרון שיא | ברני ארדוב

עוד אמר אלון: "אנחנו מרגישים טוב, אנחנו קבוצה טובה. הייתי שמח אם הטורניר הזה היה נגמר שבוע קודם. מרגיש מקצועית מוכן. רוצה עוד כלים בארסנל, אבל בשביל תחילת עונה זה בסדר. הניצחונות האלה על מכבי לא נתנו לנו נקודה בליגה, הקבוצה שהולכת לרדת ליגה העונה ואנחנו כרגע באותו מקום, אבל הניצחון הזה מסכם את תקופת ההכנה שלנו, וזה מה שזה. עוד לא עשינו כלום".

על ג'וזאיה ג'יימס שבלט: "אני מאוד מבסוט מג'וזאיה, שנתן חצי ראשון אדיר אגרסיבי, הוא יכול להיות הרבה יותר טוב. גם רועי פריצקי בא לפה מלמטה, הוא אוהב להפתיע. הוא עוד לא משחק הרבה דקות, אבל הוא בדרך להפוך לחתיכה חשובה בפאזל שלנו. אני שמח שכל שחקן שבא לפה מבין שהוא צריך קודם כל לשמור".

עוד באותו נושא: הפועל ירושלים

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי