שחקן הפועל חולון הורד מהמטוס בשווייץ על ידי אמבולנס

play
ג'ורדן מקריי, הפועל חולון | אודי ציטיאט
דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 44 01:07:06

האמריקאי ששיחק בשבת מול הפועל ת"א עלה לטיסה כדי לפגוש את ילדיו, אך אמבולנס פינה אותו בעקבות חום של כמעט 41 מעלות: "ימים מטורפים"

קבוצות: הפועל חולון
(גודל טקסט)

ג'ורדן מקריי שותף בשבת בהפסדה של הפועל חולון 89:83 להפועל תל אביב ביד אליהו, שיחק 19 דקות וסיים עם 4 נקודות שלא הספיקו לסגולים. הבוקר (שני), יומיים לאחר מכן, חשף הגארד האמריקאי כי עבר עליו "כמה ימים מטורפים".

מקריי עדכן הבוקר בציוץ ברשת X כי שיחק את המשחק כשהוא חולה מאוד, וביום למחרת יצא לדרך כדי לראות את ילדיו, אך לדבריו אמבולנס בשווייץ הוריד אותו מהטיסה בעקבות חום גבוה במיוחד.

מקריי כתב: "כמה ימים מטורפים. שיחקתי את המשחק האחרון כשאני מאוד חולה, ואז ביום למחרת אני יוצא לראות את הילדים שלי ואמבולנס בשווייץ צריך להוריד אותי מהטיסה כי היה לי חום של 40, כמעט 41 מעלות… עכשיו אני מנסה שוב להגיע הביתה כדי לראות את הילדים שלי. תאחלו לי בהצלחה".

ג'ורדן מקריי, הפועל חולון
ג'ורדן מקריי, הפועל חולון | אודי ציטיאט

מקריי המריא לילדיו על רקע העובדה שהפועל חולון נמצאת כעת בפגרת נבחרת, ולסגולים אין משחק בתקופה הקרובה. מקריי, שבקרוב יחגוג את יום הולדתו ה-35, מעמיד העונה ממוצעים של 14.4 נקודות ב-28 דקות, לצד 2.4 כדורים חוזרים ו-2.3 אסיסטים.

עוד באותו נושא: הפועל חולון

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי