ההערכה בהפועל ירושלים: קאדין קרינגטון ייעדר נגד טורק טלקום

המתאזרח שוהה בירושלים לצד אשתו שצפויה ללדת ולא התאמן בתקופה האחרונה, נראה שלא יטול חלק במשחק רבע גמר היורוקאפ (רביעי, 21:00, ספורט1) נגד הטורקים בבלגרד

(גודל טקסט)

אחד מרגעי השיא הגדולים של העונה של הפועל ירושלים מתקרב בצעדי ענק כשהאדומים יארחו בבלגרד את טורק טלקום אנקרה ביום רביעי הקרוב (21:00, ספורט1) במסגרת רבע גמר היורוקאפ. המנצחת במשחק תפגוש את המנצחת במשחק ביום שלישי בין בורק הצרפתית לצדביטה לובליאנה מסלובניה.

בירושלים מתכוננים בצורה אינטנסיבית למשחק בבלגרד, אלא שמלבד המכה הברורה של אי אירוח המשחק בבירה, יצטרכו במועדון להסתדר ללא אחד השחקנים הכי חשובים בקבוצה – קאדין קרינגטון, שצפוי להחמיץ את ההתמודדות.

שחקן הפועל ירושלים קאדין קרינגטון
| לירון מולדובן

בעוד כל השחקנים הכשירים נמצאים בבלגרד, ויובל זוסמן עושה מאמצים גדולים כדי להיות כשיר להתמודדות, קרינגטון עצמו נמצא בירושלים ושוהה לצד אשתו, שצפויה ללדת בקרוב. בהפועל ירושלים קיוו כי הלידה תתרחש עד סוף השבוע, אך נכון לעכשיו המצב נותר כפי שהיה, וההערכה היא שגם אם הלידה תתרחש הלילה, ספק גדול אם השחקן יספיק להגיע, להתכונן כראוי ולהיות בסגל להתמודדות.

בקבוצה צפו בניצחונה של טורק על קרשיאקה בליגה המקומית, 75:85, במשחק שבו חילקה הקבוצה את דקות המשחק. מי שהוביל את יריבת ירושלים לניצחון היה אורוש טריפונוביץ', שהחל את העונה במכבי תל אביב וקלע אמש 17 נקודות.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי