הפועל העמק החתימה את הפורוורד ברנדון ג'ונסון

החבורה של שרון אברהמי, שכבר הבטיחה את מקומה בין שש הראשונות, צירפה את השחקן (24, 2.03) שפתח את העונה בליגה ההונגרית הראשונה והפציץ 21.2 נקודות ו-7.3 ריבאונדים בממוצע למשחק

(גודל טקסט)
מאמן הפועל גלבוע/גליל שרון אברהמי
יש חיזוק. אברהמי | דני מרון

הפועל העמק היא ללא ספק אחת הקבוצות הטובות שיש העונה בליגת העל, והיום (שלישי) היא ביצעה מהלך שאמור לשדרג אותה לקראת שלבי ההכרעה. החבורה של שרון אברהמי החתימה את הפורוורד ברנדון ג'ונסון עד לסיום העונה, כשהוא מגיע במקומם של השחקנים שלא חזרו לקבוצה מהמלחמה – ארון ווילר ואלייז'ה צ'יילדס.

ג'ונסון (24, 2.03) שיחק במשך שלוש שנים באוניברסיטת מזרח קרוליינה, ואת קריירת המכללות שלו סיים במדי אוניברסיטת מיאמי הוריקנס הגדולה עם 8.3 נקודות ו-6.4 ריבאונדים למשחק. העונה חתם בזלקראמיה מהליגה הראשונה בהונגריה, ורשם 21.2 נקודות ו-7.3 ריבאונדים למשחק. בחודש ינואר סבל מבעיה בבטנו, ועזב את הקבוצה.

העמק הבטיחה אמש בניצחון על עירוני קרית אתא כי תסיים בין שש הראשונות את העונה, כשנותרו לה עוד שישה משחקים. החבורה מגן נר שואפת לסיים את העונה עם יתרון ביתיות בפלייאוף ולהגיע לחצי הגמר, כשבעונה הבאה רוצים במועדון להשתדרג ולשחק במפעל אירופאי.

עוד באותו נושא: הפועל העמק

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי