מטוסו של עופר ינאי ניזוק מלהקת ציפורים וביצע נחיתת חירום

play
| דני מרון
דאבל דריבל עונה 1 פרק 49 01:14:55

המטוס הפרטי של בעלי הפועל ת"א נפגע בדרכו חזרה ממדריד. לא היו נפגעים, אך נגרם נזק משמעותי. ינאי הרגיע: "כולם בסדר"

(גודל טקסט)

משחק מספר שלוש של הפועל תל אביב מול ריאל מדריד מעבר לפינה, אך עוד קודם לכן אירעה תקרית מפחידה לבעלי המועדון. עופר ינאי היה בדרכו חזרה לישראל, אך מטוסו הפרטי נקלע לאירוע חריג ומסוכן מיד לאחר ההמראה.

על פי הדיווח, המטוס הוקף בלהקת ציפורים שגרמה לו לנזקים משמעותיים. בעקבות זאת נאלץ הטייס לבצע נוהל נחיתה מהיר, והמטוס נחת בברצלונה. למרות הנזק לכלי הטיס, לא דווח על נפגעים.

ינאי התייחס בקצרה לאירוע ואמר ל-Mozzart Sport: "זה אחד מאותם אירועים של אחד למיליון. אני שמח שכולם בטוחים. אולי זו הדרך של אלוהים לומר לנו שהסדרה הזאת עוד לא נגמרה".

עופר ינאי בעלים הפועל תל אביב
עופר ינאי בעלים הפועל תל אביב | לירון מולדובן

הפועל תל אביב נמצאת בפיגור 2:0 מול ריאל מדריד, והסדרה תעבור בשבוע הבא לבולגריה, שם יארחו האדומים את אלופת ספרד וינסו להישאר בחיים.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי