לראשונה מזה חמש שנים: נס ציונה גברה על הפועל חולון בחוץ

play
נהנה בנס ציונה. בראון | ברני ארדוב
דאבל דריבל עונה 1 פרק 50 01:06:28

הכתומים השיגו ניצחון שני ברצף והתרחקו מהתחתית עם 98:104. רודריגז (24) הוביל חמישה שחקנים בספרות כפולות, 26 לסאנוגו שהורחק

קבוצות: הפועל חולון
(גודל טקסט)

עירוני נס ציונה ממשיכה להתאושש. ארבעה ימים בלבד אחרי שקטעה רצף של חמישה הפסדים, הקבוצה של פול קורסארו חיברה הערב (שלישי) ניצחון שני ברציפות בליגת העל, הפעם 98:104 על הפועל חולון בהיכל טוטו.

הכתומים פתחו את המשחק בצורה לא טובה, אך ברבע השני השתלטו עליו עם ריצת 6:20 שהפכה את התוצאה. מאותו רגע נס ציונה לא נקלעה שוב לפיגור, וגם קאמבק מאוחר של חולון בדקות הסיום לא הספיק כדי לשנות את המומנטום.

בעקבות הניצחון, נס ציונה, שגברה על יריבתה בחוץ לראשונה מאז פברואר 2021, התרחקה מהקו האדום ושיפרה את מאזנה ל-14:7. ביום ראשון הקרוב היא תנסה להמשיך בתנופה כשתתארח אצל הפועל באר שבע/דימונה. בצד השני, חולוניה מתרחקת מהחמישייה הראשונה עם הפסד שני רצוף.

שחקן הפועל חולון אדאמה סאנוגו
חולון לא הסתדרה לאחר הרחקתו. סאנוגו | אודי ציטיאט

דזי רודריגז הוביל את נס ציונה עם 24 נקודות ו-10 ריבאונדים. מרקוויז בולדן הוסיף 18, וברייס בראון תרם 17. מנגד, אדאמה סאנוגו בלט אצל חולון עם 26 נקודות ו-10 ריבאונדים, עד שהורחק. דארין גרין ג'וניור הוסיף 21, ונתנאל ארצי סייע עם 17 משלו.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי