הפועל תל אביב הבטיחה הערב (רביעי) את המקום השני בתום העונה הסדירה אחרי 76:91 על מכבי ראשון לציון, במשחק שבו שמה מאחוריה את הפארסה מול בני הרצליה וחזרה להתמקד בכדורסל. דימיטריס איטודיס, שהגיע שוב בסגל חסר, היה מרוצה מהתגובה של קבוצתו.
"היום אפשר לדבר על כדורסל, למרות שבאנו שוב קצת קצרים", אמר איטודיס. "גינת ובר טימור פצועים, בנוסף לפצועים הנוספים. הקבוצה התנהלה בצורה מקצועית מאוד והייתה הקבוצה הטובה יותר על המגרש".
במקביל, בהפועל תל אביב צפויים לקבל חיזוק משמעותי לקראת המשך הדרך: כריס ג'ונס צפוי לחזור לישראל במהלך חג השבועות, לאחר שעדכן ביממה האחרונה כי החליט להצטרף בחזרה לקבוצה. הרכז ינחת בארץ ויצטרף לאימונים, והוא ואלייז'ה בריאנט אמורים להיות בסגל למשחק נגד נס ציונה ביום שני, ובהמשך יהיו זמינים גם לסדרת הפלייאוף מול מכבי ראשון לציון.
בצד השני, גיא קפלן הודה כי ראשון לציון התקשתה להתמודד עם הפתיחה של האדומים: "הפועל תל אביב החלה את המשחק קשוחים מאוד עם אנרגיה טובה. קיבלנו הלם ראשוני לשחק בהיכל נגד הפועל תל אביב. התחלנו לרדוף, מצאנו את עצמנו בחצי הראשון בהפרש גדול, ומול איכות כזאת קשה לחזור. ניסינו לשחק יותר נכון עם אנרגיה יותר טובה, עשינו ריצה קטנה, אבל ההפרש משקף את רוח המשחק. אנחנו מסתכלים על המשחק הבא וסדרת הפלייאוף".
מה דעתך על הכתבה?