אחד מגיבורי משחק גמר היורוליג אמש (ראשון) היה שחקנה של ריאל מדריד טריי ליילס. הפורוורד האמריקאי של הבלאנקוס סיים את המשחק עם 24 נקודות, מתוכן 21 נקודות במחצית ראשונה אדירה, וסחט מחמאות על יכולת יוצאת מן הכלל.
מי שמחזרת אחרי ליילס עוד מהעונה שעברה היא הפועל תל אביב. אשתקד הודו האדומים שפספסו את ליילס שהעדיף את ריאל מדריד, אבל הקיץ מתכוונים בהפועל להסתער על הפורוורד ולהציע לו הצעה מרשימה של 3 מיליון דולר לפי מקורות שונים באירופה.
.
אלא שלהפועל צפויה תחרות לא פשוטה כשפנרבחצ'ה מוכנה לשים סכום דומה על השחקן, ולאחרונה קיימת סברה שהוא יצליח למצוא חוזה ב-NBA בקבוצה שתעניק לו הזדמנות מחודשת, אחרי שכבר היה שחקן רוטציה משמעותי בסקרמנטו, דטרויט, סן אנטוניו, דנבר ויוטה.
ליילס (30, 2.06), שחקן נבחרת קנדה, רשם בעונת הבכורה שלו ביורוליג 13.5 נקודות ו-4.5 ריבאונדים. בעונתו האחרונה ב-NBA רשם בסקרמנטו 6.5 נקודות ו-4.6 ריבאונדים למשחק. עונתו הטובה ביותר בליגה הטובה בעולם הייתה עונת 2021/22 כשרשם במדי הקינגס 10.6 נקודות ו-5.6 ריבאונדים למשחק
מה דעתך על הכתבה?