Sport1 Banner

מכבי אשדוד העפילה לגמר הפלייאוף בליגה לאומית ותפגוש את נהריה

הקבוצה של דן קציר ניצחה 79:82 בחוץ את עוטף דרום והשלימה 1:3 בסדרת חצי הגמר. רוברט טרנר הצטיין עם 28 נקודות

(גודל טקסט)

מכבי אשדוד, בעונת החזרה שלה לליגה הלאומית, העפילה הערב (רביעי) לגמר הפלייאוף מול עירוני נהריה. הקבוצה של דן קציר ניצחה 79:82 בחוץ את מ.כ. עוטף דרום אחרי עוד משחק קשוח ואגרסיבי, והשלימה 1:3 בסדרת חצי הגמר. המשחק הראשון בסדרת הגמר (הטוב מחמישה משחקים) ייערך בעין שרה ביום ראשון בשעה 20:00.

עוטף דרום פתחה טוב יותר את המשחק ועם יכולת טובה של איתם כהן, עמרי שלף ועילאי שאול עלתה ליתרון 8:15. אוהד דקל סיפק 7 נקודות רצופות וים שפריר חתם את הרבע הראשון בשלשה שקבעה 18:29 לעוטף דרום. ג'ימי הול ורוברט טרנר קיזזו ברבע השני ל-29:35. המקומיים נתקעו בהתקפה וראו את ג'ימי הול ובר שינבוים מייצרים נקודות בצבע – 33:39, שלוש דקות לתום המחצית. איתם כהן סיפק שלשה, בעוד בצד השני טרנר צימק עם סל ועבירה ל-46:43 בהפסקה.

שחר שלמון השלים את המהפך של מכבי אשדוד ברבע השלישי כשקבע 48:50. המשחק המשיך להיות שקול, כשדקל ואיתם כהן מספקים יכולים נהדרת, ומנגד רוברט טרנר מוציא לפועל עבור אשדוד, שסיימה את הרבע השלישי בפיגור קל 62:60. עם פתיחת הרבע האחרון טרנר הריץ ל-62:71, אבל שוב הביתיים נשארו במשחק עם נקודות של איתם כהן וסטורם וורן – 71:71. הדרמה נמשכה עד לסיום וגם כשג'ימי הול קבע 74:80, איתם כהן הגיב בשלשה ושפריר הוריד-80:79 בלבד, 12 שניות לסיום. טרנר המצטיין במשחק (28 נקודות) עמד בלחץ מהקו, ובצד השני ים שפריר החטיא פעמיים וגם ניסיון שלשה לא עלה יפה.

עמית ראובן שחקן מכבי אשדוד
אשדוד עמדה בלחץ. עמית ראובן | אתר רשמי, טים נודלמן

קלעו לעוטף דרום: אוהד דקל 21 נקודות (3 מ-3 מחוץ לקשת), איתם כהן 15, סמקלו קוולה 10, סטורם וורן 9, ים שפריר 8, עילאי שאול 6 (7 אסיסטים), עמרי שלף ונבו זומרפלד 5 כל אחד.

קלעו לאשדוד: רוברט טרנר 28, ג'ימי הול 16 (12 ריבאונדים), בר שינבוים 13, שחר שלמון (8 ריבאונדים) ועמית ראובן 6 כל אחד, בן גולד 5, רביב פיטשון ונועם יעקובי 4 כל אחד.

עוד באותו נושא: מכבי אשדוד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי