פצצת ענק במכבי תל אביב: ההצעה של שטילמן לרקנאטי שעשויה לשנות הכל

play
אריק שטילמן | לירון מולדובן
דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 61 01:09:44

הספונסר הראשי של מכבי תל אביב הגיש למשפחת רקנאטי הצעה חדשה לרכישת 58% ממניות המועדון תמורת 120 מיליון דולר, לצד השקעה נוספת של 30 מיליון דולר בקבוצה

(גודל טקסט)

מייסד ומנכ"ל חברת Rapyd, אריק שטילמן, המשמש כספונסר הראשי של מכבי תל אביב, חשף בפרק החדש של "דאבל דריבל" כי הגיש הצעה חדשה למשפחת רקנאטי בנוגע לרכישת האחוזים שבבעלותם במועדון.

ההצעה, שנשלחה לאודי ושי רקנאטי, היא בהמשך להצעה קודמת שהגיע שטילמן לפני כשבוע וחצי, לרכוש את כל מניות "נפתלי אחזקות" במכבי תל אביב.

ההצעה כוללת שני חלקים – החלק הראשון הוא להוסיף פרמיה של 20 מיליון דולר על המחיר שלפיו קנו משפחת רקנאטי את מניות משפחת פדרמן – קרי 120 מיליון דולר על 58 אחוזים ממכבי תל אביב.

אריק שטילמן, מנכ"ל ראפיד | ברני ארדוב



החלק השני הוא הזרמת 30 מיליון דולר לקופת המועדון. "ההשקעה הזאת לא תדלל את ההחזקות של כל בעל מניות אחר, והמטרה היא לחזק את הקבוצה על מנת שתוכל להגיע למטרות הספורטיביות שלה", כפי שנכתב בהודעה שהועברה למשפחת רקנאטי.

כזכור, שטילמן רכש חצי ממניות משפחת פדרמן במהלך חודש מאי, 14.5 אחוזים ממכבי תל אביב, אך לאחר שבמשפחת רקנאטי ניצלו את הזכות שנוצרה להם במהלך זה לרכוש את כל מניות משפחת פדרמן, הוא נשאר מחוץ למועדון.

הפרק המלא של "דאבל דריבל" עם אריק שטילמן יעלה בקרוב.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי