עירוני קרית אתא הודיעה היום (ראשון) על צירופו של הפורוורד אורן טרושקין בחוזה לשלוש עונות, עד תום עונת 2028/29.
טרושקין בן ה-18, המתנשא לגובה של 2.00 מטרים, גדל במחלקת הנוער של קרית אתא ובשנים האחרונות שיחק בהפועל גלבוע מעיינות, שם התפתח לאחד השחקנים הבולטים בכדורסל הנוער הישראלי.
בעונה החולפת העמיד ממוצעים של 20.3 נקודות, 10 ריבאונדים, 3.4 אסיסטים ו-1.6 חטיפות למשחק בליגת הנוער.
בקיץ האחרון ייצג טרושקין את נבחרת ישראל באליפות אירופה עד גיל 18, שבה רשם 9.2 נקודות, 4 ריבאונדים, 1.7 אסיסטים ו-1.5 חטיפות בממוצע למשחק.
כעת חוזר הפורוורד למועדון שבו החל את דרכו ומצטרף לסגל הקבוצה הבוגרת, כחלק מהמדיניות של קרית אתא לקדם ולהעניק במה לשחקנים ישראלים צעירים.
מאמן הקבוצה, אלדד בנטוב, אמר: "אני שמח מאוד על הצטרפותו של אורן. הוא בן העיר, גדל במחלקת הנוער שלנו ולאחר מכן המשיך להתפתח בגלבוע מעיינות. עכשיו הוא חוזר הביתה ומצטרף לסגל הקבוצה הבוגרת".
עוד הוסיף: "המעבר מכדורסל נוער לבוגרים הוא קפיצה משמעותית ולא פשוטה. אנחנו מאמינים ביכולת של אורן ובדרך שלנו לעבוד עם שחקנים ישראלים צעירים ולעזור להם לממש את הפוטנציאל. אנחנו מאמינים שהוא יהפוך לחלק משמעותי מעתידו של המועדון".
מה דעתך על הכתבה?