סגל מכבי תל אביב מתחיל להתמלא: לונדברג ינחת היום, ומה עם הורד ותייס?

הצהובים יקבלו היום בחזרה את הכוכב אחרי משחקי נבחרת דנמרק, בעוד שהצרפתי והגרמני אמורים להצטרף בהמשך השבוע. השניים לא צפויים לשחק במשחק ההכנה הראשון מול בני הרצליה, ובמכבי ימשיכו לבנות בהדרגה את הסגל לקראת פתיחת העונה.

(גודל טקסט)

שבוע האימונים הראשון של מכבי תל אביב מאחוריה, אך הצהובים עדיין רחוקים מעבודה עם הסגל המלא. קיטון וואלאס כבר הצטרף במהלך השבוע ומתחיל להיכנס לעניינים בהדרגה, בעוד שלושה מהזרים של הקבוצה טרם חזרו לפעילות עם חבריהם.

היום (שבת) ינחת איפה לונדברג בתל אביב אחרי שהפסיד שלשום עם נבחרת דנמרק לרומניה במסגרת הטורניר המוקדם לאליפות אירופה 2029. לונדברג עבר שבועיים של הכנה עם הנבחרת הדנית, וההערכות הן שבמכבי לא יעמיסו עליו יותר מדי בתחילה כדי להביא לפתיחת העונה בעוד ארבעה שבועות בצורה אופטימלית.

בהמשך השבוע צפויים להצטרף ג'יילן הורד ודניאל תייס. הצרפתי כבר שיחק עם נבחרתו, וסוחט מחמאות רבות על היכולת שלו בשבועיים האחרונים במדי הטריקולור.

הגרמני אמור להיות חלק מסגל נבחרת גרמניה נגד פולין מחר, במשחק שניצחון בו יבטיח לגרמנים את הכרטיס לאליפות העולם. תייס לא התלבש בניצחון על הולנד כחלק מהחלטה של הנבחרת ושלו לשמור אותו אחרי המכה שקיבל לפני שבוע נגד קרואטיה.

דניאל תייס במדי מונאקו
דניאל תייס במדי מונאקו | אימג'בנק GettyImages, Ion Alcoba Beitia

הורד ותייס לא צפויים ליטול חלק במשחק ההכנה ביום שישי נגד בני הרצליה, כשמכבי תקיים משחק הכנה נוסף בישראל שבוע לאחר מכן נגד מכבי ראשון לציון. לאחר משחק ההכנה השני תצא הקבוצה לטורניר הכנה בקפריסין, שיהיה האחרון לפני שתשחק בסופרקאפ נגד הפועל תל אביב.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי