הפועל באר שבע ממשיכה להתחזק לקראת פתיחת העונה. האדומים צירפו את הפורוורד האמריקאי כריסטיאן קולמן, שסיים את ליגת המכללות בסוף העונה שעברה. קולמן הוא הזר השני של באר שבע לצד טייריק סמית', שחתם בשבוע שעבר.
קולמן (24, 2.03) פרץ במשך שנתיים באוניברסיטת אלבמה שבברמינגהאם עם 11.6 נקודות ו-7.6 ריבאונדים בעונת 2024/25. בעונה שעברה עבר לאוקלהומה סטייט הגדולה, ורשם עונה טובה מאוד במדי הקאובויז עם 10.2 נקודות ו-5.4 ריבאונדים למשחק.
הקבוצה של דאג ספרדלי תופסת תאוצה, אחרי שקיבלה אישור לשחק בליגת העל לפני פחות משבועיים. לצד שני הזרים החתימה באר שבע את גולן גוט, שחר דורון, נועם אביבי, עידו פליישר, המתאזרח גייב ויזניצר ושחקני הבית עופרי שטרית ומתן פוגל.
לבאר שבע יש שבועיים לפני שתפתח את משחקיה בגביע ווינר. את העונה בליגת העל תחל במשחק ביתי קשה במיוחד נגד המועמדת הבכירה לאליפות, הפועל תל אביב.
מה דעתך על הכתבה?