האם הפועל תל אביב מצאה את המנכ"ל החדש שלה? לוואלה ספורט נודע כי האדומים מעוניינים בארז זייצ'יק לתפקיד, ושחקן העבר וחבר ההנהלה והמנכ"ל לשעבר של המועדון עשוי לקחת את התפקיד. כפי שפרסמנו אתמול, האדומים סימנו את זייצ'יק וכבר יצרו איתו קשר. המהלך הוא כחלק מניסיון של מקבלי ההחלטות ללכת לכיוון הקהל האדום שהפסיק להגיע למשחקי הקבוצה.
זייצ'יק, ששיחק בקבוצה עם הקמתה בליגה ב' ובליגה א', לאחר מכן שימש כמנהל השיווק שלה במשך מספר שנים וכחבר הנהלה במשך שנתיים. הוא עזב את תפקידו בשנת 2016, כשהקבוצה הייתה בליגת העל. בן ה-48 מתגורר בשנים האחרונות בתאילנד, ומנהל פעילות עסקים ענפה בחו"ל.
בהפועל תל אביב זעזעו אתמול את המערכת פעם נוספת. אורן חסון, שהיה יושב ראש הקבוצה למשך כחודשיים לפני שעבר לתפקיד המנכ"ל, סיים את דרכו, וחוץ ממנו צפויים לעזוב עוד שני סמנכ"לים. יושב הראש סתיו שחם מנהל כעת את המועדון כמעט לבדו, בתמיכת ההנהלה.
במקביל, עופר ינאי, הבעלים הכל יכול של הקבוצה, שדולל לאחרונה ל-40 אחוזים מהבעלות על הקבוצה, נותן לחברי ההנהלה לקבל את ההחלטות, ולא מתערב בפיטורים והמינויים האחרונים לאחר שהמנכ"ל שעבד איתו במשך שלוש שנים, צחי רייכנשטיין סיים את דרכו.
מה דעתך על הכתבה?