לאחר שענה לאוהדים: הפועל חולון השעתה את ריבאלדו סוארס

play
ריבאלדו סוארס שחקן הפועל חולון | אתר רשמי, FIBA
דאבל דריבל עונה ראשונה פרק 76 01:27:39

הסגולים קיימו בירור משמעתי לפורוורד, שלדברי האוהדים קילל אותם בחזרה: "לא נסבול התנהגות כזאת". השחקן: "לוקח אחריות ללא קשר לנסיבות או למה שנאמר"

קבוצות: הפועל חולון
(גודל טקסט)

הפועל חולון הודיעה היום (רביעי) כי שחקן הקבוצה ריבאלדו סוארס עבר בירור משמעתי בעקבות אירועי המשחק נגד מכבי ראשון לציון שלשום, ובמועדון החליטו להשעות את השחקן עד להודעה חדשה. "אנו מבקשים להדגיש שלא נסבול התנהגות כזאת".

כזכור, מיד בסיום המשחק החלו מספר אוהדי חולון לקלל את שחקני הקבוצה. סוארס לא נשאר חייב והשיב למספר אוהדים, כשלדבריהם הוא קילל אותם בחזרה.

בהודעת המועדון נכתב כי השחקן הביע את התנצלותו הכנה בפני המועדון והאוהדים ואמר: "אני רוצה להתנצל על מעשיי אחרי המשחק הקודם שלנו. כמקצוען אני לוקח אחריות ללא קשר לנסיבות או למה שנאמר. אין שום תירוץ לאופן שבו התנהגתי ולאופן שבו הגבתי, הכוונה לא היתה לזלזל באחיי הסגולים. אני מבין שלבישת החולצה הזו מגיעה עם אחריות, ואחריות זו היא גם מעבר למגרש הכדורסל".

עוד נכתב בהודעת המועדון כי "אנו כמועדון מבקשים מהקהל היקר שלנו לאחד כוחות בתקופה הלא קלה שעוברת עלינו. לכולנו יש את אותן שאיפות ואותן מטרות להוביל את המועדון למקום הראוי לו ונעשה את הכל כדי שזה יקרה".

עוד באותו נושא: הפועל חולון

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי